2777
2789
عنوان

کمکم کنید خیلی گنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 50 پست

واااا😮

بچه ها واقعا تعجب کردین که سرویس چوب و ...ایشون باداماده؟؟مگه ندیدین؟

ما رسم داریم که تیکه های بزرگ رو داماد باید بخره..من سرویس چوبم منظورم کمدا و تخت خواب ..یخچال ..لباسشویی..گاز ..تلویزیون و میزش و یه فرش با دامادبود😆

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
ما نگفتیم عزیزم اونا گفتن هرچی برای دخترشون از داماد گرفتن برای عروسشون.هم همونو قبول میکنن

اصلا از من باشه که میگم نصف نصف باید بخرن.اونم جفتشون.نه خانواده ها.

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه داماد تو اون خونه نمیخواد زندگی کنه حالا چهار تا تیکه رم اون بخره والا

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
واااا😮 بچه ها واقعا تعجب کردین که سرویس چوب و ...ایشون باداماده؟؟مگه ندیدین؟  ما رسم داریم ک ...

ما فقط تي وي و مودم و xbox و ماهواره و سينما خانگي با داماده

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

البته اون تیکه های که گفتمو اینجا ..تو قسمت مهریه به اضافه سکه مینویسن 😜

ما فقط تي وي و مودم و xbox و ماهواره و سينما خانگي با داماده

چه کم!!!حالا اینایی که گفتی رو واقعا همشونو میخرن یانه فقط به همون تلویزیون بسنده میکنن؟

آخه شوهر من فقط یه تلویزیونو خرید و میزشو😁

واااا😮 بچه ها واقعا تعجب کردین که سرویس چوب و ...ایشون باداماده؟؟مگه ندیدین؟  ما رسم داریم ک ...

من همه چیو بابام خرید، شوهرم فقط تی وی و تلفن اورد...!!!ّ با یکمی خورده ریز مثه لامپ و مهتابی و لوستر و....... شش سال پیش حدود 9 تومن جهاز خریدم، کاملا معمولی و قیمت مناسب، ولی شیک !!!

خوش بحالت، تهرانی ها اکثرا بیشتر جهازو دختر میاره..

یکی از محبوب ترین عبادت ها، ازار نرساندن به دیگران است...
چه کم!!!حالا اینایی که گفتی رو واقعا همشونو میخرن یانه فقط به همون تلویزیون بسنده میکنن؟ آخه شوهر م ...

😂😂واسه ماام فقطtvخرید هیچی ندادیم بهش ک بخره تازه اظهار نظرم میکرد چی بهتره اونو بگیریم 😑

اره در حد معمول میرسه

مبلو میزنهار خوری قیمتا از ۱۰تومن شروع میشه تا ۱۰۰تومن ولی خوبو معمولش ۱۵تومن در نظر بگیر

وسایلای آشپزخونه هم کلا ۱۰تومن کافیه

بقیه خرت و پرتارم با ۵تومن میگیری

چه کم!!!حالا اینایی که گفتی رو واقعا همشونو میخرن یانه فقط به همون تلویزیون بسنده میکنن؟ آخه شوهر م ...

نه بابا نامزد من خيلي باحاله xbox اشو خريده 

ضروريه ديگه مگه بي ماهواره و سينما خانگي ميشه!؟

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

بستگی به توقعات شما داره، اگه من باشم، با سی تومن بهترین جهیزیه رو میخرم ، چشم و هم چشمی نمیکنم و دنبال گرون قیمت نمیرم

بنظرم سلیقه مهمتر از قیمته !!!

یکی از محبوب ترین عبادت ها، ازار نرساندن به دیگران است...