سلام دوستان شهریور عقد کردم وحالا خانواده همسرم گفتن تا اسفنداماده باشیم میخوان عروسی بگیرن خیلی گنگم و این که در حال حاضر بیشتر از سی میلیون بیشتر نمیتونم خرید کنم چون خیلی یهویی شده وخانوادم امادگیشو ندارن واین که سرویس چوب کامل وفرش وسیستم صوتی تصویری و یخچال پای داماد هست به نظرتون میشه وسایل مارک وشیک خرید
بچه ها واقعا تعجب کردین که سرویس چوب و ...ایشون باداماده؟؟مگه ندیدین؟
ما رسم داریم که تیکه های بزرگ رو داماد باید بخره..من سرویس چوبم منظورم کمدا و تخت خواب ..یخچال ..لباسشویی..گاز ..تلویزیون و میزش و یه فرش با دامادبود😆
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه داماد تو اون خونه نمیخواد زندگی کنه حالا چهار تا تیکه رم اون بخره والا
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
البته اون تیکه های که گفتمو اینجا ..تو قسمت مهریه به اضافه سکه مینویسن 😜
ما فقط تي وي و مودم و xbox و ماهواره و سينما خانگي با داماده
چه کم!!!حالا اینایی که گفتی رو واقعا همشونو میخرن یانه فقط به همون تلویزیون بسنده میکنن؟
آخه شوهر من فقط یه تلویزیونو خرید و میزشو😁
واااا😮 بچه ها واقعا تعجب کردین که سرویس چوب و ...ایشون باداماده؟؟مگه ندیدین؟ ما رسم داریم ک ...
من همه چیو بابام خرید، شوهرم فقط تی وی و تلفن اورد...!!!ّ با یکمی خورده ریز مثه لامپ و مهتابی و لوستر و....... شش سال پیش حدود 9 تومن جهاز خریدم، کاملا معمولی و قیمت مناسب، ولی شیک !!!
خوش بحالت، تهرانی ها اکثرا بیشتر جهازو دختر میاره..
یکی از محبوب ترین عبادت ها، ازار نرساندن به دیگران است...