سلام دوستان شهریور عقد کردم وحالا خانواده همسرم گفتن تا اسفنداماده باشیم میخوان عروسی بگیرن خیلی گنگم و این که در حال حاضر بیشتر از سی میلیون بیشتر نمیتونم خرید کنم چون خیلی یهویی شده وخانوادم امادگیشو ندارن واین که سرویس چوب کامل وفرش وسیستم صوتی تصویری و یخچال پای داماد هست به نظرتون میشه وسایل مارک وشیک خرید
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
اخه از قیمتا هیچ اطلاعی ندارم کسی هم اطرافم نیست تجربه داشته باشه
عزیزم اون گنده هاش که باداماده
شما باکمتراز۳۰هم خیلی خریدخوبی میتونی کنی
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من كلا چهار پنج ميليون هم نشد جهازم لطفا قانع باش 😞
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤