2777
2789
عنوان

نسل فقیر

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست
منم نمیارمولی تو میتونی زندگی خودتو نجات بدی، اینو فراموش نکن💙

بابا دارم پاره میشم از کار کردن هر روز تو اون رستوران لعنتی جون میکنم تهش ۹ تومن میدن ک میشه نهایت روزی ۳۰۰ ک تازه کلی اش میشه کرایه و خرجی و هییییچی نمیمونه تازه با ۲۶ میلیون بدهی ای ک دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از تنهایی میترسم ؛ شغل ندارم اگه پدر مادر از دست بدم تک تنها چیکار کنم کاش من قبلشون حداقل بمیرم ...

چرا تنها بمونی ؟؟؟؟ الان هم نسل های ما اکثرا مجردن با همونا دوست شو

من خیلی تلاش کردم نه پولدار شدم نه موفق نه دیگ توانش هست و نمیارم کلا ازدواج نمیکنم خیلی هنر کنم بتو ...

اره دیقن سخته پولدار شدن چرا تشکیل خونواده بدیم یکی دیگه بیاد بدبخت شه 

میایی تایپک اخرم 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

چرا تنها بمونی ؟؟؟؟ الان هم نسل های ما اکثرا مجردن با همونا دوست شو

منظورت دوست پسره ؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خب پس اینایی که هیچی ندارن چهار تا چهارتا میزان چی؟وقتی هم میگی میگن خدا روزیشو میاره وای ک میخوام د ...

اونا دارن کارگر و حمال بزرگ میکنن برا پولدارا ولی من بچمون از سر راه نیاوردم بزرگش کنم بعدش بشه حمال پولدارا و تو دلش بشه پر حسرت

دوست پسر یا دوست دختر چ فرقی میکنه ؟ موضوع تنها نموندنه من دختر رو ترجیح میدم

عزیزم من نه از دوست پسر شانس داشتم نه دختر ؛ بخدا اصلا باور میکنی الان هیچ دوستی ندارم چند سالته گلم ؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
بابا دارم پاره میشم از کار کردن هر روز تو اون رستوران لعنتی جون میکنم تهش ۹ تومن میدن ک میشه نهایت ر ...

میدونم سخته شرایط واسه ماها

ولی خیلیا هستن همون کارم نمیکنن پس شما یک هیچ جلویی🙂

امیدوارم شرایط واسه هممون بهتر بشه.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اونا دارن کارگر و حمال بزرگ میکنن برا پولدارا ولی من بچمون از سر راه نیاوردم بزرگش کنم بعدش بشه حمال ...

دقیقا بعضیا فک کنم عقل ندارن ب فکر اینده بچه اصلا نیستن فقط میخندن و میزاین خیلی حرصم میگیره یا طرف مستاجره میبینی چهار تا بچه داره باز میاد اینجا تاپیک میزنه پنجمی رو بیارم یا نه 😂😂😂😂

۳۲

عزیزم من حتی اجازه کار کردن هم ندارم خواهر کوچک ترم ازدواج کرده من موندم برام میشه دعا کنی؟

خب پس اینایی که هیچی ندارن چهار تا چهارتا میزان چی؟وقتی هم میگی میگن خدا روزیشو میاره وای ک میخوام د ...

این ها خودشون به عواقب کار اشتباهشون میرسن. خواهرم در اوج نداری ۵ تا بچه آورده. میدونی الان در چه وضعیه؟ کمردرد شدید که بیشتر وقتا دراز کشیده. 

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

این ها خودشون به عواقب کار اشتباهشون میرسن. خواهرم در اوج نداری ۵ تا بچه آورده. میدونی الان در چه وض ...

من ی دونه بچه دارم دومی هم باردارم هنوز ب دنیا نیومده بچم دوست مامانم میگه سومی هم بیار سه تا خوبه دلم میخواد دهنشو جز بدم اینجوری میگه 😕آخه بگو مگه شما میخوای بزرگ کنی بدم میاد نظر میدن