2777
2789

من ازدواج نکردم هنوز ؛ اگه قسمت شد کردم اصلا بچه نمیارم فوقش یه دونه اونم اگه اوکی بود همه چیز واقعا من راظی نیستم که به دنیا اومدم فردا بمیرم مشکلی ندارم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره نیار اگه خودت ادم موفقی شدی انوق بیارر وگرنه نیار چرا یکی دیگه رو بیاریم عذاب بکشه وقتی پول نداریم خرجش کنیم من خودمم وقتی ادم موفق و پولدار شدم یکم ازدواج میکنم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

منم نمیارم

ولی تو میتونی زندگی خودتو نجات بدی، اینو فراموش نکن💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من ازدواج نکردم هنوز ؛ اگه قسمت شد کردم اصلا بچه نمیارم فوقش یه دونه اونم اگه اوکی بود همه چیز واقعا ...

دقیقا منم نه ازدواج کردم و نه میکنم کاش ننه بابای منم ازدواج نمیکردن ک من اینطوری تو سختی دست و پا بزنم 

راهیی نیست،برای هیچکس حز اینکه پیشرفت کنی تا آینده حسرتی به دل فرزندت نمونه حداقل بدونی از نظر مالی ...

چرا تلاش کنم ؟ نمیارم و خلاص ؛ والا من الان پام تا آخر رو گازرززه و نهایت تلاشمم بازم زورم نمیرسه چ برسه بخام برا اونم تلاش کنم 

دقیقا منم نه ازدواج کردم و نه میکنم کاش ننه بابای منم ازدواج نمیکردن ک من اینطوری تو سختی دست و پا ب ...

من از تنهایی میترسم ؛ شغل ندارم اگه پدر مادر از دست بدم تک تنها چیکار کنم کاش من قبلشون حداقل بمیرم بخدا با این اوضاع کسی اصلا ازدواج نمی کنه باور کن وضع مالی حتی تو ازدواج هم تاثیرگذاره

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اره نیار اگه خودت ادم موفقی شدی انوق بیارر وگرنه نیار چرا یکی دیگه رو بیاریم عذاب بکشه وقتی پول ندار ...

من خیلی تلاش کردم نه پولدار شدم نه موفق نه دیگ توانش هست و نمیارم کلا ازدواج نمیکنم خیلی هنر کنم بتونم خودم رو تامین کنم