2777
2789
عنوان

نسل فقیر

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 47 پست

نصف زن های این سایت اینو نمیفهمن و ببینن سکته میکنن 😂 طرف دو متر خونه مستاجره هیچی نداره چهل تا هم بچه داره بعدی هم حاملست پرو پرو مینویسه بچه میخوام فلان بعد یک چیزی میگی بهش میگه بتوچه خرجش مگه میدی 

د اخه آدم نادون مگه تو هم میتونی خرجش بدی ؟ هی میگن خدا روزی رسونه 

بخدا خدا عقل هم داده اونو استفاده نمیکنن برای جوجه کشی فقط به خدا گوش میکنن

تهش بچه میارن با کلی عقده و حسرت و منزوی بودن که هم خودش حالش بد باشه هم بقیه آزار بده چه گناهی کرده بچه از دست یک سری پدر مادر احمق و خودخواه 

شرایط نداری بیخود میگی مادر دوست دارم بشم مگه زندگی بچه بازیچه دست شما و خواسته هاتونه ؟ نه پیشگیری میکنن نه هیچی تهش هم میگن پس هیچکس بچه نیاره و فلان اره دقیقا کسی که شرایط فرهنگی و مالی نداره نباید بیاره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم با وجود اینکه متاهلم و حقوق همسرم متوسط رو به بالاست و خونه و ماشین هم داریم از بچه داشتن و مسئولیتش از نظر مالی ، عاطفی، تربیتی میترسم ، به همین خاطر من و همسرم قرار گذاشتیم حداقل تا ۵ ۶ سال آینده بچه نیاریم تا انشالله به پشرفت بیشتر مالی و شغلی و ثبات بیشتر  عاطفی و روانی برسیم بعدش انشالله اقدام کنیم

من ی دونه بچه دارم دومی هم باردارم هنوز ب دنیا نیومده بچم دوست مامانم میگه سومی هم بیار سه تا خوبه د ...

آره اصلاً به حرفشون گوش نده. من به هر کی می پرسه بچه ی دوم رو کی میاری؟ جواب میدم«بعد از تو،اول تو باردار شو بعد من هم باردار میشم.» به همه میگم می خواد پیرزن باشه یا می خواد مرد باشه😵‍💫همین ساکتشون میکنه.

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

آره اصلاً به حرفشون گوش نده. من به هر کی می پرسه بچه ی دوم رو کی میاری؟ جواب میدم«بعد از تو،اول تو ب ...

من بهش گفتم خودتون چرا نیوردین دوتا اوردی میگه من اشتباه کردم الآنم شوهرم بسته دیگ چجوری بیارم کاش یکی دیگر هم میوردم حالا اگر ببینیش اینقدر خونش نامرتب خودش نامرتب ی هفتسین عید نمیچینه یا شب یلدا ی بار مامانم ذوق چیدن سفره هفت سین داشت میچیند می‌گفت شماها حوصله دارین ها این ادا اصولا چیه بعد میگه کاش یکی دیگ میوردم 😂😂😂

عزیزم من حتی اجازه کار کردن هم ندارم خواهر کوچک ترم ازدواج کرده من موندم برام میشه دعا کنی؟

خاهر منم ده سال ازم کوچیکتره چند وقت دیگ عروسیشه و کار هم تهدید به اخراج شدم برات دعا میکنم

من بهش گفتم خودتون چرا نیوردین دوتا اوردی میگه من اشتباه کردم الآنم شوهرم بسته دیگ چجوری بیارم کاش ی ...

واقعاً آدمی که سفره ی هفت سین هم نمی چینه رو مخصوصاً پباید به حرفش گوش کرد😶

وقتشه این امضا رو عوض کنم.