منم نمیارمولی تو میتونی زندگی خودتو نجات بدی، اینو فراموش نکن💙
بابا دارم پاره میشم از کار کردن هر روز تو اون رستوران لعنتی جون میکنم تهش ۹ تومن میدن ک میشه نهایت روزی ۳۰۰ ک تازه کلی اش میشه کرایه و خرجی و هییییچی نمیمونه تازه با ۲۶ میلیون بدهی ای ک دارم
بابا دارم پاره میشم از کار کردن هر روز تو اون رستوران لعنتی جون میکنم تهش ۹ تومن میدن ک میشه نهایت ر ...
میدونم سخته شرایط واسه ماها
ولی خیلیا هستن همون کارم نمیکنن پس شما یک هیچ جلویی🙂
امیدوارم شرایط واسه هممون بهتر بشه....
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اونا دارن کارگر و حمال بزرگ میکنن برا پولدارا ولی من بچمون از سر راه نیاوردم بزرگش کنم بعدش بشه حمال ...
دقیقا بعضیا فک کنم عقل ندارن ب فکر اینده بچه اصلا نیستن فقط میخندن و میزاین خیلی حرصم میگیره یا طرف مستاجره میبینی چهار تا بچه داره باز میاد اینجا تاپیک میزنه پنجمی رو بیارم یا نه 😂😂😂😂
این ها خودشون به عواقب کار اشتباهشون میرسن. خواهرم در اوج نداری ۵ تا بچه آورده. میدونی الان در چه وض ...
من ی دونه بچه دارم دومی هم باردارم هنوز ب دنیا نیومده بچم دوست مامانم میگه سومی هم بیار سه تا خوبه دلم میخواد دهنشو جز بدم اینجوری میگه 😕آخه بگو مگه شما میخوای بزرگ کنی بدم میاد نظر میدن