2777
2789
عنوان

دارم از غصه میمیرم پس من چی میشم

231 بازدید | 27 پست

اول ی نکته بگم الان نیاین بگین سنت کمه و فلان و بیسار فرهنگ شهر ما فرق داره قضاوت نکنین شما شرایط خانوادگی محل زندگی مارو نمیدونین 

دیشب فهمیدم کراشم برای یکی رفته خواستگاری و نشون هم گذاشته ... 

دیشب خواستگاریم بود ، تازه از طرف خوشم اومده بود که خانواده ها سر مهریه به توافق نرسیدن و اون پسره هم ک کلی گفت منو میخواد و فلان یذره کوتاه نیومد سر مهریه  

من چی میشم 

چرا همش دل من باید بشکنه مگه من چقد طاقت دارم 

خاک تو سر من احمقه ساده 

دلم داره میترکه

اخی دخترای ازدواجی همیشه ضربه میخورن خوشبحال دخترایی که فقط به درس و دانشگاه فکر میکنن بعدم تو دانشگاه یه پسر خوب رو تور میکنن و زندگی تقریبا آرومی رو میگذرونن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی دخترای ازدواجی همیشه ضربه میخورن خوشبحال دخترایی که فقط به درس و دانشگاه فکر میکنن بعدم تو دانشگ ...

برعکس من اصلا ازدواجی نیستم 

منم عاشق دانشگاه و درس بودم 

خوبه گفتم قضاوتم نکنین شما خبر ندارین من برای همون درس چقد گریه کردم و سختی کشیدم 

اخی دخترای ازدواجی همیشه ضربه میخورن خوشبحال دخترایی که فقط به درس و دانشگاه فکر میکنن بعدم تو دانشگ ...

کاش اینقدر قضاوت نکنیم و حرف بی ربط نزنیم

اول فکر کنید بعد حرف بزنید

برعکس من اصلا ازدواجی نیستم منم عاشق دانشگاه و درس بودم خوبه گفتم قضاوتم نکنین شما خبر ندارین من برا ...

اگر ازدواجی نیستی پس چرا واسه خواستگار گریه میکنی.. بازم درس بخون تحصیل هیچوقت پایان نداره دکترا بگیر خودتو مشغول کن مگه پسرای مردم چه تحفه یی هستن که دخترا بخوان بخاطرش اینقد اذیت بشن ؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
خوب ظاهرا هیچکدوم از اون دو نفر قسمتت نبودنمورد بعدی بهتره ایشالا

قسمت؟ 

چرا تو قسمت من همه چی برعکسه😓 

دانشگاه

علاقه خودم 

دوست و رفیق 

تو ازدواج 

چرا هیچی نمیشه چرا بقیه راحت اینا رو دارن و من عذابشو دردش دارم 

اگر ازدواجی نیستی پس چرا واسه خواستگار گریه میکنی.. بازم درس بخون تحصیل هیچوقت پایان نداره دکترا بگی ...

ایشون صرفا منظورشون پسر و خواستگار و شوهر نبود که منظورشون زندگیشونه که هیچوقت هیچیز درست نیست