ب همونی ک ترکم کرد منو خورد کرد بگم همه عذابایی ک بهم دادی و همه اون حرفا و کارایی ک باهم کردی و سکوت کردم همشونو یجا پس میدی دلم نمیخواد اینو بگم ولی دست من نیس تقصیر دلمه دیگ نمیتونه تحمل کنه امیدوارم خیلی خوشبخت بشی
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ب نامزدم ک ولم کرد بگم خیلی بی معرفتی ک ترکم کردی حتی ازم خدافظی هم نکردی بگم تا لحظه ای ک نفس میکشم تو و مادرتو نمیبخشم من همش بیست و چهار سالمدبود آما تو مادرت قلبمو زیر پاتون له کردین هیچوقت نمیبخشمت امیدوارم خدا هم نبخشه 🙂
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
خدا حواسش هم به تو هست هم به کسی که در حقت بدی کردن شاید آیندتو تباه میکرده پس نگران نباش
😔💔خیلی سخته ی هفته مونده بود ب عقدمون
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️