2777
2789
منم با تمام نداریای پسره ساختم خونوادمو مجبور کردم قبولش کنن بهش احترام دادم دو سال از عمرم و پاش گذ ...

من 4 سال فاب بودم.با دوست دخترم توی یه خونه زندگی کردیم مثل زن و شوهر

بعد رفتنش داغون شدم.هنوزم خوب نیستم

فقط اینو یادت باشه کسی که رفته 1 درصد احتمال داره برگرده که اگه هم برگرده به احتمال 99 درصد دوباره ترکت میکنه.چون راه رفتنو یاد گرفته

تا میتونی گریه کن.واسش سوگواری کن.ولی غرور تو نشکن.بذار فکر کنه بدون اون هم میتونی.حال بدیاتو به هیشکی نگو.سعی کن قوی باشی هر چند خودم تجربه کردم با تمام وجودم و خیلی سخته در عمل.گاهی فکر و خیالش،مرور خاطراتش و حرفاش،دلتنگی و حسادت اینکه کجاست با کیه خفت میکنه.هی....

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 4 سال فاب بودم.با دوست دخترم توی یه خونه زندگی کردیم مثل زن و شوهربعد رفتنش داغون شدم.هنوزم خوب ن ...

😔😔😔خیلی سخته خیلی زیاد کاش خدا بهمون کمک کنه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

هه دلت خوشهنمیدونم چه مرگش شده.صد بار رفتم طرفش.جز توهین و تحقیر چیزی از خودش و باباش ندیدمکارم به ک ...

برو به زندگیت برس مرد
دختری که احترام بهت بزاره غرور مردونه تو ارزشمند بدونه تو لایق زندگی کردنی یکی که دلش تو رو بخواد تا حس لذت داشته باشی از ازدواجت از رابطت
یکی که به دل ناگرونی پیشت بیاد می‌خوام صد سال نیاد