2777
2789
چقدر منی توهم سن جداییت.هم داستانتمن تا آخر عمرم هرگز اون دختر و مامانشو که باعث جداییمون شد نمیبخشم ...

حق داری ادم بعد اینکه دلش میشکنه دیگه هیچی مثل سابق نمیشه ازدواج با کس دیگه هم بی معنی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بگیرش به نظرم با کله شوهر می‌کنه بهت

هه دلت خوشه

نمیدونم چه مرگش شده.صد بار رفتم طرفش.جز توهین و تحقیر چیزی از خودش و باباش ندیدم

کارم به کلانتری و تعهد کشید منی که بچه مثبتم و پام به اینجا ها باز نشده بود

دو روز ازش متنفر میشم وقتی این رفتارهاشو میبینم باز دوباره میرم سر خونه اول

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

خستم و گوشم پره از این حرفاکاش خدا جواب نامردی ها رو زود میداد لاقل آدم یکم دلش خنک بشه

جواب میده خدا اما دور و یا زود جوری که حتی تو هم براشون شاید ناراحت بشی بسپار به خدا

چقدر منی توهم سن جداییت.هم داستانتمن تا آخر عمرم هرگز اون دختر و مامانشو که باعث جداییمون شد نمیبخشم ...

منم با تمام نداریای پسره ساختم خونوادمو مجبور کردم قبولش کنن بهش احترام دادم دو سال از عمرم و پاش گذاشتم 

اما خیلی بد رفت ب مامانش ب باباش التماس کردم بزارید باهاش حرف بزنم خودشم گوشیشو خاموش کرده بود 😭😭

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️