2777
2789
عنوان

خانماااا

168 بازدید | 56 پست

سلام دوستان،من 5روز از وقت پریم گذشته،تست هم میزنم منفیه،یعنی چی.؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل من 26پریم تست زدم البته اول صبح نبود ولی منفی شد

باردار نبودی؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
سابقه نداشته عقب بندازی؟

انقدر نه

امروز سی ام سیکلم هست اصلا توی این چند مدت کمر درد نمی شدم اما الان دو روز یکم کمرم درد می کنه وهمون موقع پریم خیلی ترشح داشتم که الان کم شد بااین حساب می شه گفت من باردارم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
امروز سی ام سیکلم هست اصلا توی این چند مدت کمر درد نمی شدم اما الان دو روز یکم کمرم درد می کنه وهمون ...

انشالله که بارداری عزیزم بی بی نزاشتی؟

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
شاید کیست داشته باشی

از کجا میشه فهمید؟؟

ببین عزیزم من تابستون 7 روز بعد پریود بیبی چک زدم منفی بود روز دهم باز زدم دوباره منفی بود.تا اینکه عقب انداختنم به 17 روز رسید اینبار اتفاقی زدم دیدم مثبته.بعد رفتم آزمایش دادم دیدم باردارم.ولی سقطش کردم.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
امروز سی ام سیکلم هست اصلا توی این چند مدت کمر درد نمی شدم اما الان دو روز یکم کمرم درد می کنه وهمون ...

انشالله که باردار ی