2777
2789
عنوان

خانماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 56 پست
مگه چند سالشه آقاییتون؟😆

خودت چند وقته اقدامی گلم؟

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین خوب اول یک از خون بده تا سونو دادن معلوم بشه باردارنیستی بعد فکر سونو باشم خواهر من😂😂😂😂

متوجه منظورتون نشدم؟؟میشه یه بار دیگه بگین

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
مگه چند سالشه آقاییتون؟😆

26

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
واقعا ممنون بخدا امروز حرم حضرت معصومه بودم همه را دعا کرد وگفتم بهخصوص دوستان چشم انتظار نی نی سایت ...

انشالله به حق فاطمه زهرا حاجت روا شی گلم و خدا دامن همه ما چشم انتظاران رو سبز کنه🌸

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
من سه ساله عزیزم شما چی؟

۸ ماه تموم شد .انشالله خدا زودتر بهت نی نی سالم و تپل بده😍😍

متوجه منظورتون نشدم؟؟میشه یه بار دیگه بگین

می گم اول برید یک ازمایش خون برای بارداری بدین که مطمین بشین باردارتیستین شاید بارداربودین وبی بی نشون نداده اگه باردار نبودین بعد برین سونو بدین یک چیز دیگه ماه اول اقدام یا پری زود می یاد یا دیر این را دیدم که می گم 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
انشالله بارداربشی ازاین انتظار دربیایی

انشالله دوست خوبم تو هم همینطور 😙

۸ ماه تموم شد .انشالله خدا زودتر بهت نی نی سالم و تپل بده😍😍

ممنون ، 8 ماه که زیاد نیست دکترا میگن تا یک سال طبیعی هست اگه بچه دار نشین بیشتر از یک سال دیگه باید فکر دوا درمون باشین انشالله که شما به یک سال نرسیده نتیجه بگیری

ممنون ، 8 ماه که زیاد نیست دکترا میگن تا یک سال طبیعی هست اگه بچه دار نشین بیشتر از یک سال دیگه باید ...

ممنون عزیزم 😙