2777
2789
عنوان

خانماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 56 پست
دوسال وهشت ماه

انشالله انتظارت تموم بشه مامان شده باشی گلم انتظار واقعا سخته من این ماه هم نشدم 😢

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زود نیست الان؟ آخه سنت کمه

😁😁منم پرسیدم گفت نه زود نیست

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
انشالله انتظارت تموم بشه مامان شده باشی گلم انتظار واقعا سخته من این ماه هم نشدم 😢

انشالله برام دعا کن که تاحالا که پری نیومده دیگه ام نیاد برم از بدم بگن مثبت هست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

الان من برم درمانگاه با دفترچه تامین اجتماعی آزمایش میگیرن؟هزینه اش چقدر میشه؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
انشالله برام دعا کن که تاحالا که پری نیومده دیگه ام نیاد برم از بدم بگن مثبت هست

انشالله عزیزم مثبته برات صلوات و آیت الکرسی میخونم 😙

الان من برم درمانگاه با دفترچه تامین اجتماعی آزمایش میگیرن؟هزینه اش چقدر میشه؟

ببین خوب اول یک از خون بده تا سونو دادن معلوم بشه باردارنیستی بعد فکر سونو باشم خواهر من😂😂😂😂

😁😁منم پرسیدم گفت نه زود نیست

آخه شرایطم طوری هستش که اگه امسال نی نی نیارم تا چهار سال نمیتونم نی نی بیارم،اونوقت سن اقاییم میره بالا

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
شما چند وقته اقدامین

این ماه هم نشد ۸ ماه تموم شد که منتظرم 😔

واقعا ممنون بخدا امروز حرم حضرت معصومه بودم همه را دعا کرد وگفتم بهخصوص دوستان چشم انتظار نی نی سایت را دامنشون را سبز کن

مرسی عزیزم

آخه شرایطم طوری هستش که اگه امسال نی نی نیارم تا چهار سال نمیتونم نی نی بیارم،اونوقت سن اقاییم میره ...

انشالله یه نی نی سالم تپل و مامانی زودی بیاد 😍