2777
2789
عنوان

خانماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که باردار ی 

آروشا جان واقعا متولد ۷۹ هستی؟؟ آخه خیلی کوچولویی😍😍😍برای مامان شدن

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
آروشا جان واقعا متولد ۷۹ هستی؟؟ آخه خیلی کوچولویی😍😍😍برای مامان شدن

بله،نه بابا،مامانمم همسن خودم بوده من دنیا اومدم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
چرا سقط شد

خودم سقط کردم عزیزم.دختر کوچیکم 7 ماهش بود شزایطشو نداشتم.با وچود پیشگیری با ک ان ... باردار شده بودم ناخواسته.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
همون 26سیکلم گذتشتم منفی بود دیگه نذاشتم

زود گذاشتی عزیزم انشالله این دفعه مثبته چند وقته اقدامی؟

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
نمی دونم امیدوارم باشم اگه تا شنبه نشدم انشالله می رم از خون می دم دعا کن باردارباشم خیلی چشم انتظار ...

انشالله که هستی

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
بله،نه بابا،مامانمم همسن خودم بوده من دنیا اومدم

ای جانم 😍😍انشالله نی نی زودتر بیاد تو دلت  😙😙

ای جانم 😍😍انشالله نی نی زودتر بیاد تو دلت  😙😙

مرسی

آروشا چند وقته اقدام کردی؟

اولین ماهه اونم به قصد اقدام نبود،همینطوری بود،از ماه بعدی قراره اقدام کنم