2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چیزی ک باید بگیم رو موقع غسل کردن بهم بگو.و اینکه جرا میگن غسل حیض رو باید سمت راست و چپ وقتی ...

من دیگه این چیزارو نشنیدم تو رساله نوشته رجوع کن  باید بگی غسل حیض میکنم 

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید

غسل دو مدل داریم : غسل ارتماسی و ترتیبی ، غسل ارتماسی یعنی مثلا می پریم داخل استخر تمام بدنمان همزمان خیس میشه و البته اول نیت می کنیم ، غسل ترتیبی اول نیت ، بعد سرو گردن رو می شوییم و سپس نیمه راست بدن رو می شوییم از گردن به پایین و سپس نیمه چپ بدن رو می شوییم از گردن پایین و مهم نیست از بالا به پایین بشوییم یا از پایین به بالا ، 

ب نظر من قديم ك مردم كثيف بودن ميگفتن غسل كنين نميدونم تو گوش و همه جارو بشورين الان ك ماها ديگه هر ...

😲😲تکبیر

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

میدونم چیزی ک باید بگیم رو موقع غسل کردن بهم بگو.و اینکه جرا میگن غسل حیض رو باید سمت راست و چپ وقتی ...

واقعا ؟؟؟مگه فرقی ام میکنه کلا دو نوع غسل هست دیگه ترتیبی و ارتماسی

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
عزیزم از تو اینترنت سرچ کنی بهتره  توی غسل حتی سر سوزنم نباید بذاری پوستت آب نخوره با غسل جنا ...

غسل حیضم میشه

کلا غسلهای واجب میشه

ولی غسلهای مستحبی مثل غسل جمعه باید باز وضو گرفت

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)