2777
2789
سکه گرمی بخر

برای سکه هرچی گرم کمتر باشه موقع فروش بیشتر ضرر می‌کنی اما برای جلوگیری از افت پول باز همون گرمی هم خوبه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
فکر میکردم فاکتور نداره😅😐

نه دقیقا عین طلای عادی هستن مثلا من خودم یه بار دوتا دستبندم رو برای ماشین فروختم در حالی که حتی یک بار هم استفاده نکرده بودمشون.دقیقا فروشنده کذاشتشون تو همون سینی کارکرده ها ک بفروشع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا و خدای نکرده تصادفترجیحم اینه اون پولو بدم طلا بخرمالبته پولای ریز ریزمو دارم میدم وسیله خونه ...

دقیقا.اللن شرایط طوری هست که باید بیشتر حقوقت رو قسط بدی تا بتونی پس انداز کنی

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
من قبلا خیلی ولخرج بودم چون بچه کوچیک دارم و خیلیم فضوله میرفتم مغازه لباس برمیداشتم پرو نمیکردم میو ...

آخه   لباس و  کیف  و کفش  از مد میرن

یا مثلا کاشت  ناخن  اینا  موقتی هستن   آدم دلش نمیاد  همین  خورده  خرجا   رو  پس اندازکنیم کلی میشه

برای سکه هرچی گرم کمتر باشه موقع فروش بیشتر ضرر می‌کنی اما برای جلوگیری از افت پول باز همون گرمی هم ...

بله دقیقا.منم گفتم طلای آب شده بهتره.ولی اگه پول کمتر هست میتونی گرمی بخری

آخه لباس و کیف و کفش از مد میرنیا مثلا کاشت ناخن اینا موقتی هستن آدم دلش نمیاد همین خورد ...

آره بخدا 

مثلا من لوازم آرایش داشتم میرفتم بیرون باز میرفتم میخریدم میاوردم فقد میزاشتم تو کشو اصلا هم استفاده نمیکردم 

این ماه دیگه نخریدم همش خرج الکی ... 

حالا من اصلا قسط نمیدم دوس ندارم فقط وامای شرکت ک مستقیم از حقوقم کم میشن

چرا؟بانک قرض الحسنه مهر وام هاش خیلی خوبه.من ۱۶۵ تومان وام  گرفتم ماهی ۶ و نیم دارم اونجا قسط میدم