من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سکه خریدم بعدش فروختم برای کسب و کارمون سرمایه گذاری کردم یا کل مبلمان خونه رو عوض کردم و تغییر دکور دادم.بازم دستم پول باشه سریع پس انداز میکنم چون اهل طلا انداختن نیستم خیلی هم رفت و آمد و مهمونی نداریم برای همین خرجمون کمه.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ببخشید ولی نگه داشتن پول عاقلانه نیس.چون تورم بالاست و ارزش پول کم میشه
میدونم وقتی ب ی مبلغ بالاتر برسه هر دوسه ماه طلا میخرم.ی گرم ی گرم نمیخام بخرم.بعدم تو دوسه ماه اونقدر طلا بالا نمیرفت.این یکی دوماهه یهو ی تومن تو هر گرم رفت