2777
2789
چند گرم داشتید؟

دوبست تومن شدن همشون البته ی انگشترمو نگه داشته بقیشم وام گرفتم ی ماشین سیصد تومنی خریدم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من اهل زیاد لباس خریدن و خرجای زیبایی نیستم پس بهتر میتونم پس انداز کنم

هرماه هرچقدر پول داشته باشم واریز میکنم واسه طلافروش آشنا اونم به نرخ روز برام طلا ذخیره میکنه

به یه حدی ک برسه و هرموقع بخوام میرم آب شدشو تحویل میگیرم

اینجوری کارمزد چندانی ام نداره 

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ارزشش داشت ؟‌پشیمون نیستی

نه آخه طلا بیشتر ی پس آندازه برا سرکار رفتن خیلی اذیت بودم الان راحتم خودم میرم و میام 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

دوبست تومن شدن همشون البته ی انگشترمو نگه داشته بقیشم وام گرفتم ی ماشین سیصد تومنی خریدم

کاش بیشتر بهمون توضیح بدی  به مدت  چندسال  طلا میخریدی ماهانه چقد   با چه مقدار  حقوق  وچندگرم

چرخش برات بچرخه ان شالله بهترینا نصیبتون شه❤️

فداتشم مرسی 💗🫂