2777
2789
شغلتون چیه؟

علوم آزمایشگاهیم تو بیمارستان 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من اهل زیاد لباس خریدن و خرجای زیبایی نیستم پس بهتر میتونم پس انداز کنمهرماه هرچقدر پول داشته باشم و ...

چ خوب😍تقریبا ماهی چقد  ازپولتونو  پس انداز میکنید؟

شغلتون چیه 😍❤️👌کیف کردم خیلیم عالی

کارمند مخابراتم.بخترین روش برای حفظ پول طلای آب شده هست چون نرخ 1درصددفقط سود میدی برای خریدش.بعدا که طلاهات جمع شد تبدیلش کن به ملک

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
چ خوب😍تقریبا ماهی چقد ازپولتونو پس انداز میکنید؟

میانگین ۵ تومن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من الان میتونم ماه ۲تومن گوشه بزارم باهاش چی کار کنم !نظر بدین مجردم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
کاش بیشتر بهمون توضیح بدی به مدت چندسال طلا میخریدی ماهانه چقد با چه مقدار حقوق وچندگرم

عزیزم من ماهی سیزده حقوق اصلیمه ی خورده اضافه کار و کارانه هم میگیرم رو هم حساب کنم ماهی پونزدع اینا میشه برام 

من اول ی وام پنجاه میلیونی گرفتم همشو طلا خریدم طلا اونموقع مثقالی ده تومن ،وام و کم کم از حقوقم میدادم 

چندتا وام خونگی اسم نوشتم با همشون طلا خریدم 

حقوقم هرچی میموند دو سه تومنشو میریختم تو ی کارت دیگه یکم ک میشد طلا می‌خریدم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

موفق باشی عزیزم حقوقت خوبه؟

قربونت برم💓

کارمند مخابراتم.بخترین روش برای حفظ پول طلای آب شده هست چون نرخ 1درصددفقط سود میدی برای خریدش.بعدا ک ...

منم کارمندهستم  با۸ تومن حقوق بنظرتون چطور ارزش پولموحفظ کنم

کاش به مام یاد بدی😍

با توجه به حقوقتون باید حتما برنامه ریزی داشته باشین.بخش زیادی رو سعی کنین هر ماه پس انداز کنید.پول نقد نگه ندارید و تبدیل به طلا کنید 

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

من کفش مارک میگیریم لباس میگیرم کیف میگیرم شال میگیرم وسیله خونه مثل چرخ گوشتی سرویس پلاستیک یا سولاردام میگیرم  

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣5️⃣سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 😇.پرجنب و جوش 🚴 .حسابدار 🧮 .هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از نسخه قبلی خودمون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و آشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هات🙏👩❤️👨💛.