2777
2789
عنوان

حس میکنم پوستم خیلی تیره است 🥺

352 بازدید | 26 پست

قبلاً اینطوری نبودم الان حتی خجالت میکشم تو خونه هم تاپ یا شلوارک بپوشم. خیلی زشته پوستم چیکار کنم 😭😭

حساس شدم خیلی هر کیو میبینم خیلی سفیده اعتماد ب نفسم صفر میشه چراا

از شوهرم خجالت میکشم اون خیلی سفیده 🥲😭

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

از بارداری دیگه لیزر نرفتم بعد زایمانم نشد برم دیگه خیلی هم دون دون شده پاهام

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت اگه از تو خجالت بکشه غلط می‌کنه خب تورو با همون پوست قبول کرد و توهم نباید خجالت بکشی و باید بهش بفهمونی اون تورو همون طوری چه بودی قبول کرد 

بعدش پوست سفید تنها ملاک زیبایی چه نیستت تازه خیلی ها میرن برنز و دوستشون رو تیره میکنن تازه من خودم یه سری ها میشناسم دوستشون سبزه هست خودشون هم خیلی جذابنن از سفید ها هم خوشگل تر و جذاب ترن تازههه

دوستان اگ تعلیق بشم میتونم دوبارع با همون شماره عضو بشم؟؟

دخترم جهان با خنده های تو معنا خواهد داشت😍پریا کوچولوی مامان😘درقلب کوچک من چقدر تو فراوانی همسرم...😍

خب شوهرت تورو انتخاب کرده دیگ 

خودتو درگیر این چیزا نکن اییینقد با وجود این حست باز هم لباس باز و کوتاه و اینا بپوش ک ذهنت بفهمه پوستت تیره نیست .. ی جورایی با حست روبه رو شو ..

بعدشم بنظرم خیلی از سبزه ها خوشگلن خیلی از سفید هاهم خوشگلن یعنی خوشگلی ی چیزی جدا از رنگ پوست کسی ک خوشگل باشه خوشگله و رنگ پوست خودش میتونه باعث زیبا تر شدن اجزای صورت اون فرد بشه پس رنگ پوست ی نقص نیست 

خیلی از دوستام ک سبزه ان و بنظرم خوشگلن تو ذهنم وقتی تصور میکنم با همین قیافه سفید بودن میبینم اصلا ب اندازه ی الان خوشگل نبودن