2777
2789
عنوان

حس میکنم پوستم خیلی تیره است 🥺

352 بازدید | 26 پست

قبلاً اینطوری نبودم الان حتی خجالت میکشم تو خونه هم تاپ یا شلوارک بپوشم. خیلی زشته پوستم چیکار کنم 😭😭

حساس شدم خیلی هر کیو میبینم خیلی سفیده اعتماد ب نفسم صفر میشه چراا

از شوهرم خجالت میکشم اون خیلی سفیده 🥲😭

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

از بارداری دیگه لیزر نرفتم بعد زایمانم نشد برم دیگه خیلی هم دون دون شده پاهام

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت اگه از تو خجالت بکشه غلط می‌کنه خب تورو با همون پوست قبول کرد و توهم نباید خجالت بکشی و باید بهش بفهمونی اون تورو همون طوری چه بودی قبول کرد 

بعدش پوست سفید تنها ملاک زیبایی چه نیستت تازه خیلی ها میرن برنز و دوستشون رو تیره میکنن تازه من خودم یه سری ها میشناسم دوستشون سبزه هست خودشون هم خیلی جذابنن از سفید ها هم خوشگل تر و جذاب ترن تازههه

دوستان اگ تعلیق بشم میتونم دوبارع با همون شماره عضو بشم؟؟

دخترم جهان با خنده های تو معنا خواهد داشت😍پریا کوچولوی مامان😘درقلب کوچک من چقدر تو فراوانی همسرم...😍

خب شوهرت تورو انتخاب کرده دیگ 

خودتو درگیر این چیزا نکن اییینقد با وجود این حست باز هم لباس باز و کوتاه و اینا بپوش ک ذهنت بفهمه پوستت تیره نیست .. ی جورایی با حست روبه رو شو ..

بعدشم بنظرم خیلی از سبزه ها خوشگلن خیلی از سفید هاهم خوشگلن یعنی خوشگلی ی چیزی جدا از رنگ پوست کسی ک خوشگل باشه خوشگله و رنگ پوست خودش میتونه باعث زیبا تر شدن اجزای صورت اون فرد بشه پس رنگ پوست ی نقص نیست 

خیلی از دوستام ک سبزه ان و بنظرم خوشگلن تو ذهنم وقتی تصور میکنم با همین قیافه سفید بودن میبینم اصلا ب اندازه ی الان خوشگل نبودن