2777
2789
عنوان

شوهر غیر قابل پیش بینی من

893 بازدید | 53 پست

سلام خانوما

امروز جمعه شوهرم از صبح پارکینگ کار داشت بالاخره ۴ اومد خونه با هم ناهار خوردیم.چون با مامانم و بابام سر مسائلی قهرن من خودم میرم میام خونه مامانم با بچم.و ی اخلاقیم داره شوهرم روز جمعه حساسه با دختر خاله هام تنهایی بریم بگردیم اعتقادش اینه روز جمعه واس خانوادس. بهش گفتم برم خونه مامانم با ماشین گف اره بردار برو ولی قصد من این بود ک با دختر خاله هام بریم بیرونی کافی شاپی پاساژی.و چون میدونستم شوهرم میگ نه بهش نگفتم و گفتم میرم خونه مامانم واقعیتش پسرم گذاشتم خونه مامانم ماشینم پارک کردم رفتیم با دختر خاله هام پاساژ گردی و شوهرمم بهم زنگ نمیزنه میدونه دیگ خونه مامانمم خلاصه رفتیم من خیلی وقت بود دنبال دیوارکوب حصیری میگشتم خلاصه یجا پیداش کردم چشمم خورد بهش گفتم وای پیدا کردم خلاصه چه ذوقی و فلان.اقا مادرم بچرو برده خونه مامانش بهم گف ببرم گفتم باشه.منم تنها برگشتم خونه ب مامانم گفتم بچه رو ۱۰ میاری تحویل میدی گف باشه.اقا من اومدم گفتم ببین چیا خریدم دیوار کوبامو ببین خیلی خوشگلن آقا این شروع کرد اینا چیه پولاتو هدر دادی تو زن زندگی نیستی فلانی بهمانی من نمی‌ذارم بزنی دیوار  اجازه نداری و فلان.خیلی ناراحت شدم هی گف عقل نداری دیوانه ای ب  چی پول دادی  گاهی گف بچه کو اون مادرت دست از سر زندگیمون برنمیداره خلاصه از هرجاااا بهونه آورد دیگ ماشینو دستت نمیدمو بازار میرفتی بهم میگفتیو مادرت نرفتیو رفتی پاساژ چیزای چرت بخریو مادرت بگو بچرو بیاره و فلان خلاصه دیوار کوبارو نذاشت بزنم منم اونارو گذاشتم رو مبل الان خابیده چکار کنم من کار اشتباهی کردم؟بخدا ۱ تومن پولشون دادم۰۰😔😔😔😔😔خیلی ناراحتم کاش نمیخریدم پولمم هدر نمیرفت خیلی غیر قابل پیش بینیه حالا اخلاق گوهیم داره بگه نه تا آخرش میره.حالا نمیزنه ک ب دیوار پولم رفت ب فنا اونا هم جلو چشام😔😔😔😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ نگید تا غیرقابل پیش بینی نشه ..مقصر شما هستی عزیزم...این حرفایی هم که شوهرت زده همش بخاطر دلخوری بابت دروغ و پیچوندن شما بوده ..الان تازه فکر میکنه مامانتم باهات همدستی میکنه توو نقشه کشیدن برا پیچوندن..بیشتر از مامانت متنفر میشه...همه کارات از بیخ اشتباه بوده ..

چرا مردا اینطوری نفعلا نزنبمرور رو مخ ش با ملایمت کار کن

خلاصه خواهر از هر دری بهونه جمع کرد ک رفتی بازار ب من نگفتی گفتی میرم خونه مامانم نرفتی رفتی سر از پاساژ دراوردی این چرت و پرتارو خریدی. خیلی اعصابم داغونه😔اصلا میگم دیگ چون اخلاق خاصی داره میگ چیزای مفیدی بخریم از نظرش حصیر چرته عمرا بزنه دیوار. اونام پولم پس نمیدن میدونم خودشم آخه دوسشون دارم😔دلم گرفته

مشخصه هردو خسیسین که میگی پولم به فنا رفت انگار مثلا حداقل ۱۵ میلیون دادی 

دیگه یه تومن خودش چیه به فنا رفتنش چی باشه 

در ضمن قلق مردا باید دستت باشه

وقتی گفت پولتو هدر دادی میگفتی نمیدونستم تو خوشت نمیاد حالا گفتی منم دیگه ازش بدم اومد حالا چیکار کنیم روم نمیشه ببرم پس بدم کاریه که شده دیگه

اونوقت دوروزدیگه کوتاه میومدو خودش نصب میکرد

نباید باهاشون مخالفت کرد همشون دنبال ریاستن باید کاری کنی فک‌کنه رییسه مردا دقیقا مثل بچه هان 

حسبی الله ❤