2777
2789
عنوان

شوهر غیر قابل پیش بینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
حالا بهش مستقیمم نگفتم رفتم بازار دیوارکوبارو دید خودش فهمید رفتم بازار و بهم گف خونه مامان بازاره. ...

همون دیگه من حدس میزنم از همین ناراحت شده بهونه کرده 

ولی خدایی یه وقت میبینی یه وضعیت اضطراری و اورژانسی دور از جونت پیش اومد شما به همسرت یه جا گفتی اما جای دیگه ای  ... 

به جاش سعی کن باهاش صحبت کنی یکم گاردشو پایین بیاره که شمام مجبور به پنهان کاری نشی 

حتما با زبون خوش میتونی 

بابت اون خوشگلیجاتم ناراحت نباش یکم آروم شد لجبازی و کنار میداره و با دلخوش نصبش کن عزیزم مبارکت باشه

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه من حدس میزنم از همین ناراحت شده بهونه کرده ولی خدایی یه وقت میبینی یه وضعیت اضطراری و اورژ ...

خدا از زبونت بشنوه بالاخره من ی گندی زدم اینم تر نزنه رو من.

ن عزیزم خسیس نیستم آخه سر ی مسائلی بهم پول نمیده منم سود خودمو خرج میکنم ماهی ۵ تومن.اون فقط خرید خو ...

آره عزیزم درست میگی ولی حداقل به طرف ماجرا رو‌درست گفتم که شوهرت خسیسه ولی بهش حق بده به قول خودت تو این گرونی اونم حق داره حساب کتاب کنه 

در کل باهم بسازید بیخیال دعوا

حسبی الله ❤
همون دیگه من حدس میزنم از همین ناراحت شده بهونه کرده ولی خدایی یه وقت میبینی یه وضعیت اضطراری و اورژ ...

بخدا دردم زیاده پنهان کاری مالی داره گوشیش هی میگشتم ببینم چقد داره دعوا کردیم گوشیش رمز گذاشته مامانم اومد وارد شد دعوا شد بینشون دیگ خونه مامانم نمیره میگ دخالتچیه.ی غم بزرگی دلمه میخام بت اینا از یاد ببرم نمیذاره😔😔😔😔سادگی کردم ی چیزایی از زندگیمو ب مادرم گفتم مادرم تو بحثا کوبید ب شوهرم جرا اونکارارو کردی با بچم اونم گف خوب کردم تو پُرش میکنیو فلان .پنهان کاریش از ی طرف بهم پول نمیده از ی طرف الان دیوارکوب هارو دیده میگ تو لیاقت اینک پولامو بهت بدم نداری هدر میدی و فلان منم فقط خیره ب دیوارکوبا اشک از چشا سرازیر😔خدا روز بد نشون نده ب کسی

آره عزیزم درست میگی ولی حداقل به طرف ماجرا رو‌درست گفتم که شوهرت خسیسه ولی بهش حق بده به قول خودت تو ...

بخدا پول سود خودم بود اون پول نمیده ک بهم.اون پنهون کاری مالی داره میکنه رمز گوشی و فلان.میرم  ب مادرم میگم مادرم تو بحثا بهش میگ نکن این بدتر لج میکنه تازه میگ مادرت دخالت هم میکنه خلاصه فکر میکنه پر کردن فریزر گاهی رستورانی جایی بری شد واس من پول.اصلا پول نیده گوشیشم رمز گذاشته ک من نگردم ببینم چقد پول داره دعوا کنم باهاش

بخدا دردم زیاده پنهان کاری مالی داره گوشیش هی میگشتم ببینم چقد داره دعوا کردیم گوشیش رمز گذاشته ماما ...

عزیزم درک میکنم خیلی سخته بین خانواده خودت و همسرت دلخوری باشه 😢

حالا آروم شدید؟ تونستی دیوارکوباتو نصب کنی؟

عزیزم درک میکنم خیلی سخته بین خانواده خودت و همسرت دلخوری باشه 😢حالا آروم شدید؟ تونستی دیوارکوباتو ...

مرسی عزیزم.بهش گفتم الان میگ میخ یدونه میزنم بقیش ب اون دیوار کوب بزرگه با نخ وصل میکنم😑وصل نکنه خوبه با این شرایط 

مرسی عزیزم.بهش گفتم الان میگ میخ یدونه میزنم بقیش ب اون دیوار کوب بزرگه با نخ وصل میکنم😑وصل نکنه خو ...

همین که از خر شیطون پیاده شده خوبه باز باهم دوست مهربون باشید 🤩😁

خوشحالم که خوبید عزیزم خوشبخت و خوشحال باشید همیشه