2777
2789
عنوان

شوهر غیر قابل پیش بینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
😔ناراحتم و پشیمونم مثل سگ دیگ نمیشه برگشت عقب آخه ذوق ک میکنم میشم عین بچه ۳ ساله😐😔

حالا که گذشته 

حداقل باهاش حرف بزن 

نمیدونم یه حاری کن که اعتمادش ازش سلب نشه.

فردا دوباره خواستی بری خونه مامانت بزاره.

محبت کن،توضیح بده چه میدونم خودت رگ شوهرتو بهتر میدونم خودت کاری کن بهت بی اعتماد نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگ نمیشه منم ی ماه بود نرفته بودم بیرون باهاشون میذاره ها برم ولی جمعه ها حساسه

خدا خیرت بده میزاشتی فردا میرفتی هرچیزی سرجای خودش

منم همیشه ب شوهرم میگم روز جمعه باید واسه خانواده باشه ن ی سری کارا

حالا شوهر من اصن نمیزاره با فامیل و دوست و اینا بیرون برم ماله تو ک میزاره حداقل ی کاری نکن ک محدودت کنه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
فقط راه حل بگین من دیوار کوبارو چ کنم جلو جشامن😔😔😔😔😔😔😔😔😔حرص میخورم.

بذار آروم بشه با هم حرف بزنید راضیش کن برای نصب. با زبون خوش .

اماخدایی دیگه به همسرت دروغ نگو زندگی به اعتماد و صداقته  دلش پر میشه تو مسائل دیگه  به اشتباه تلافی میکنه اعصاب خودتم بهم میریزه

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

مشخصه هردو خسیسین که میگی پولم به فنا رفت انگار مثلا حداقل ۱۵ میلیون دادی دیگه یه تومن خودش چیه به ف ...

ن عزیزم خسیس نیستم آخه سر ی مسائلی بهم پول نمیده منم سود خودمو خرج میکنم ماهی ۵ تومن.اون فقط خرید خونه و مناسبتا کادویی رستورانی رو میده دیگ بهم هیچ پولی نمیده منم واقعیتش یک تومن دادم خب خرجی دیگم دارم این ک نپسندید گفتم پولم هدر رفت بخدا گرونیه

بذار آروم بشه با هم حرف بزنید راضیش کن برای نصب. با زبون خوش .اماخدایی دیگه به همسرت دروغ نگو زندگی ...

حالا بهش مستقیمم نگفتم رفتم بازار  دیوارکوبارو دید خودش فهمید رفتم بازار و بهم گف خونه مامان بازاره...؟گفتم عزیزم بازار نرفتم با ماشین رد شدنی دیدم وایستادم خوشم اومد خریدم اینم شروع کرد