2777
2789
والا ما از مادر بزرگمون رسیده .....فقط هم برا مشکل یا نیت خودمون انجام میدیم

هروقت خواستی بگیری حوصله داشتی

میشع برا منم بگیری🥺🥺🥺لطفا

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

فداتشم گفتم من دقیق نمیدونم

عزیزمی من مادربزرگم خیلی استاد بود 😁خیلی وقتا با نیتمون لو رفتیم تو دلمون چ خبرع ....انگار علم غیب داشت

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت خواستی بگیری حوصله داشتیمیشع برا منم بگیری🥺🥺🥺لطفا

قربونت من نمیتونم برای کسی بگیرم تنها کسی ک در خانواده میتونست بگیره برای همه مادربزرگم بود ک فوت شده  اونم برا هرچیزی نمیزد  خودم از اخرین باری ک ف.‌‌ا...ل زدم نزدیک چندماه گذشته  

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

قربونت من نمیتونم برای کسی بگیرم تنها کسی ک در خانواده میتونست بگیره برای همه مادربزرگم بود ک فوت شد ...

باشه ممنون

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

۴۱ نخود جدا کن نیت کن یه حمد هم بخون ب س. دسته تقسیم کن ولی نشمار همینجوری جدا کن دسته اولی چهارتا ...

از آخر  چهارمین سطر رو متوجه نشدم اون قسمت که گفتین  اگه سه تا خونه اولی چهار تا شدن دوازده امام هستش میشه یکم توضیح بدین 

از آخر چهارمین سطر رو متوجه نشدم اون قسمت که گفتین اگه سه تا خونه اولی چهار تا شدن دوازده امام هست ...

ینی موقع جدا کردن چهارتا چهارتا جدا کردی و بازم اخرین نخودا چهارتایی بودن دوازده امامه ینی سه ردیف چهارتایی 

یعنی هرسه تا ردیف باید چهار تا بیان یا یک ردیف هم بیاد حله؟

ردیف اولی بیاد حله 

ینی چی خب یسریا پول میگیرن منظورت همونه یا مثلا یه کاری میکنه تو آینده برات اتفاق بد میوفته👀

اونا انسان نیستن 

اونا موجودات دیگه ای هستن

بعد از ما در عوض اطلاعاتی که میدن یجیزی میگیرن ‌... حالا ممکنه هر چیزی باشه حتی جون ادم 

البته خدانکنه

ولی بستگی به اون چیزی داره که تو ازشون میگیری

هرجی بیشتر بگیری اونام بیشتر میگیرن

کاربری دست دونفره💗f💗s