2777
2789
عنوان

دخترا چجوری به طرف میفهمونید ازش خوشتون اومده❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 32 پست
ببین اول اینو در نظر بگیر که ممکنه اون احساس تو رو نداشته باشه و متقابل نباشه از هرچی تو ذهنت سناریو ...

اره دقیقا متاسفانه یا خوشبختانه من سریع کسی برخلاف اون چیزی که تو ذهنم ازش خوشم اومده باشه رو رد میکنم و کنار میذارم و ابدا دیگه فکر نمیکنم اما من نمیدونم باید چیکار بگم و چیکار کنم مثلا یکم دیگه صبر میکردین میرسوندمت این حرف چی رو نشون میده به نظرت؟ من باید چیکار جواب میدادم که هم خیلی فک نکنه مشتاقم هم فک نکنه کلا بی میلم

چه نخهایی مثلا؟

بستگی داره کجا همو میبینید

مثلا تو دانشگاه خب برو یک سوال درسی بپرس یا مثلا درمورد فلان دوستت بپرس که چکارمیکنه خلاصه یکجوری سرحرف رو بازکن حتما هم سعی کن با اعتماد به نفس حرف بزنی یک لبخند هم رو لبت باشه ولی زیاد نخندی زیاد اکت نشون ندی یه عشوه های خیلی ریز هم اگه تونستی بیا که خوبه نتونستی هم مهم نیس کم کم همینطوری باهاش صمیمی شو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥹🥹

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍