2777
2789
چه خوبمیدونی چجوری میگیرن با نخود؟؟؟

این ف بختیاریا میگیرن طرف اونا بش اعتقاد دارن، مثلا واس انجام کاری، میگی میشه، انجام بدم، خوبه، برم و....اسم کلمه ن رو نمیاری .این برای صاحب نیت هست.بعد فکنم ۴۰ تا نخود میشماری چن تا چن تا جدا میکنی اگ آخرش تک اومد ب گمونم عالیه اگ جفت بود یعنی ۵۰۵۰ ۳تا موند بده.دقیقا من نمیدونم   

این ف بختیاریا میگیرن طرف اونا بش اعتقاد دارن، مثلا واس انجام کاری، میگی میشه، انجام بدم، خوبه، برم ...

ممنون بابت توضیحات🙏🏻

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چهارتا نخود چطوریه؟؟

پدر بزرگ مادرم یه پیاله داشت توش نخود بود یه عدد خاصی میگفت بعد یادم نیست یه چیزی میگفت با خودش مینداخت زمین بعد مثلا از اینده میگفت اخه ما سواله تخصصی نمیپرسیدیم فقط میگفتیم افال بگیر

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
این ف بختیاریا میگیرن طرف اونا بش اعتقاد دارن، مثلا واس انجام کاری، میگی میشه، انجام بدم، خوبه، برم ...

پس اونایی که دقیق با نخود میگفتنو درست در میومد مثلا تاریخ خاستگاری امکانش هست ؟ یا اگر بگه موکل داره

پدر بزرگ مادرم یه پیاله داشت توش نخود بود یه عدد خاصی میگفت بعد یادم نیست یه چیزی میگفت با خودش میند ...

ف ال رو درست میگفت

ممنون که گفتی🙏🏻

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

میشه بهم بگی چجوریهواقعا درست درمیاد؟؟

۴۱ نخود جدا کن نیت کن یه حمد هم بخون ب س. دسته تقسیم کن ولی نشمار همینجوری جدا کن  دسته اولی چهارتا چهارتا جدا کن ببین اخریش چندتا میمونه همونو بچین برا دومی و سومی هم همین کارو بکن ...دوباره اون چهارتایی ک از هردسته دراوردی رو مث دفعه اول ب س دسته تقسیم کن بازم چهارتا جدا کن باید ....اگ برات اولی دومی و سومی از هرکدوم س تا موند بهش میگن نه نبی الله ادامه نداره ف. ال  ت خوبه اگ اولین دسته یکی فقد ازش موند بعد جدا کردن چهارتایی ینی یکتای خدا  دیگ ف...ا..لو ادامه نده ب نیتت میرسی توکل ب خدا اگ س تا خونه اولی چهارتا شدن اونم دوازده امامه بازم ف‌‌‌‌.....ا....ل خوبیه...اگ اولی دومی یا سومی دو تا نخود فقط موند ینی نیتت مشکل داره خوب نیس یا در نمیاد ....ببخشید همینقدر فقط تونستم توضیح بدم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

ف ال رو درست میگفتممنون که گفتی🙏🏻

آره متاسفانه نتونستم درست براتون بگم چون ۶ سال پیش آخرین باری بود که فاال گرفت بعد مریض شد و دیگه نشد 

ن مثلا شما بگین فلان تاریخ هست یا نیست.هست یا نیستشو میگه

نه متاسفانه دقیق گفتن و درست در اومده و خب تایید شده تو خونش ج.ن دیدن فکر کنم موکل میگفته نخود ظاهر سازی بوده😂

برا ماهم درست درمیاد ولی مگه با چارتا نخود میشه یعنی موکل نداره ؟

والا ما از مادر بزرگمون رسیده .....فقط هم برا مشکل یا نیت  خودمون انجام میدیم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

عزیز،دلم اشتباه اینا ک گفتی نخودا هم باید ۴۱ باشه 

ف ال رو درست میگفتممنون که گفتی🙏🏻

اره اونی ک استاد اینکار باشه یه تاریخ تقریبی میگه من یادمه یکی اومده بود پیش مادر بزرگم بهش گفته بود بچم گم شده اونم براش ف.....ا...ل زد ک یا س ساعت یا س روز یا س هفته دیگ خبرش میرسه بعد س روز خبر مرگ طرف اومد افتاده بود تو اب کسی نجاتش نداده بود اونا هم نمیدونستن  بعد س روز یکی دیدیش خبرشو داد ....