عزیزمی من مادربزرگم خیلی استاد بود 😁خیلی وقتا با نیتمون لو رفتیم تو دلمون چ خبرع ....انگار علم غیب داشت
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قربونت من نمیتونم برای کسی بگیرم تنها کسی ک در خانواده میتونست بگیره برای همه مادربزرگم بود ک فوت شده اونم برا هرچیزی نمیزد خودم از اخرین باری ک ف.ا...ل زدم نزدیک چندماه گذشته
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
از آخر چهارمین سطر رو متوجه نشدم اون قسمت که گفتین اگه سه تا خونه اولی چهار تا شدن دوازده امام هست ...
ینی موقع جدا کردن چهارتا چهارتا جدا کردی و بازم اخرین نخودا چهارتایی بودن دوازده امامه ینی سه ردیف چهارتایی
یعنی هرسه تا ردیف باید چهار تا بیان یا یک ردیف هم بیاد حله؟
ردیف اولی بیاد حله