2777
2789
خب چی میشه🙄

ببین من بعد ۳ ایم خب ما هرچی از ایتده بگیریم افرادی که در بعد ۴ هستن به ما میدن

مثلا میگن چه اتفاقی میوفته در اینده و فلان

این افراد بسیار بدخواه ان بعد در مقابل جیری که به تو میدن یجیز بززگتر یا بیشتر میگیرن ازت

ینی همینطوری کاری برات انجام نمیدن

کاربری دست دونفره💗f💗s
ببین من بعد ۳ ایم خب ما هرچی از ایتده بگیریم افرادی که در بعد ۴ هستن به ما میدنمثلا میگن چه اتفاقی م ...

چه جالب 

نمیدونستم..

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من بعد ۳ ایم خب ما هرچی از ایتده بگیریم افرادی که در بعد ۴ هستن به ما میدنمثلا میگن چه اتفاقی م ...

ینی چی خب یسریا پول میگیرن منظورت همونه یا مثلا یه کاری میکنه تو آینده برات اتفاق بد میوفته👀

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

از مادر بزرگم بهم رسیده 😑ولی ن حوصله دارم ن نخود 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

عع پس واقعیه؟؟چجوری میگرفت بلدی؟

نه به خدا میگم موکل داشته حتما چون تو بیابون زندگی میکردو بهمون میگفت اگر دروغ بگه جنا اذیتش میکنن بیشتر حالت توصیه بود مثلا یکی یه حلقه ای گم کرده بود اول توصیه کرد به کسی تهمت نزنید تو خونس خوب بگرد تو جیبه یه کت هست

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
میشه بهم بگی چجوریهواقعا درست درمیاد؟؟

اره برا ما ک همیشه درست بوده 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))