2777
2789
عنوان

بچه ها من همش دارم سوتی میدممم

74 بازدید | 8 پست

شده تو دانشگاه یا سر کار سوتی خیلی بدی بدین نتونین جمش کنین؟؟

من هر جلسه هر سری هر بار هر وقت میرم بیرون سوتی میدم.....

پسرا ام فقط بهم میخندن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوتیام که با صحبت نیست خیلی کم حرفم حرکتی هست میدونی همیشه وسایلام از دستم میوفتن....

حواستو جمع کن قبل هر حرفی اول حرفو تو ذهنت مرور کن قبل هر حرکتی اول فکر کن

فقط حواس جمعی

فارغ ز غوغای جهان

حواستو جمع کن قبل هر حرفی اول حرفو تو ذهنت مرور کن قبل هر حرکتی اول فکر کنفقط حواس جمعی

اوکیه تمرکزم پایینه بعد لفظی هیچوقت سوتی نمیدم حواسم هست به حرفام فقط از لحاظ حرکتی مثلا کیفم دستمو یهو برش داشتم حواسم نبود زیپش باز بود میخواستم بندازم رو کولم همه وسایلام پرت شدننن اینور و اونور یه پسری ام بنده خدا خواست کمکم کنه جلو اونم سوتی دادم هی میگفت کیفتو ولش کننن خودم درستش میکنم من سفت گرفته بودم☠️☠️

حواستو جمع کن قبل هر حرفی اول حرفو تو ذهنت مرور کن قبل هر حرکتی اول فکر کنفقط حواس جمعی

من بار ها بخاطر کم حواسیم خیلی تو زندگیم ضریه خوردم تصادف کردم وسایلای مهممو بیرون گم کردم خیلی چیزارو فراموش کردم...

😂😂عجبا شبیه فیلما شد

همکلاسیم بود☠️☠️😂😂

بار اولم نبود سوتی میدادم جلوشون یه سری ام شیرکاکائو دستم بود نی که خواستم بزنم توش منفجر شد روم باید میرفتم سر کلاس اصلا نابود شدم ☠️☠️

رفتم تو دستشویی پاک کردم همشو ولی خیس آب شدم ازم پرسیدن همه حالت خوبه چت شده ☠️☠️