چند وقت نماز نخوندم چقد دلم تنگ شده قبول باشه من همیشه گوشیم تو تختم گم میشه 😀
منم تازگیا شروع کردم مخصوصا نماز صب ان قد ادم ارامش داره بعدش اگه تونستی حتما امتحان کن❤️❤️❤️ قربونت قبول حق باشه❤️
😂😂😂😂😂
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
بدنم همه داغون کمر و زانو ندارم دعا کن برام بهتر بشم یروزی بشه من دردام بره صبح ها پاشم نماز بخونم
بگردم الهی ان شا الله که زود تر خوب بشی عزیز دلم🥲❤️❤️❤️
اعتراف میکنم دوست دارمَت ! یک جور خاص ... کمی عاشق تر از حَوا کمی مَجنون تر از لیلی ... کَمی شیرین تر از فرهاد ... وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ... ماهی به دَریا ... وآدمی به نفَس ... وابَستگی دارد ... 😔🖤 ️
منم بیدارموباورش سخته که قرارالان خواهرم وبچه هاش بیان اینجا🤕
الان اخه ؟ چه وقت اومدن بود خوب🥲🥲🥲😭