2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحش شاد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل عل ...

خودت خوبی بهتر شدی عزیز

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

خودت خوبی بهتر شدی عزیز

ممنون عزیزم بد نیستم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
شوهر ک میره سرکار هوا تاریکه منم دیگ بعدش خابم نمیبره میترسم چشامو ببندم 🥲

ای ننه مثل چند سال پیش منی که .البته من وقتی با شوهرم قهر میکردم میرفتم حال می‌خوابیدم یبار شوهرم الکی گفت یشب نبودی دوستم اومده بود گفته این خونه هم یدونه جن داره 😑اون دوستش یه مدت بیابون زندگی میکرد هرشب یچیزی چون میدید .بعد منم توهم زده بودم بعد یسال گفت بخدا الکی گفتم دیگ نری چیزی نیست 

تو بهم بخواب زن و شوهر هستین باز خوب میشین

نمیشه ۶ ساله دارم تخمل میکنم دیگه تازگیا نمیکشم دو س ماهیه عوض شدم  و این داره منو میترسونع چون دارم کاری ک باید رو انجام میدم و ممکنه دیگه دوسش نداشته باشم و این ترسناکه برام ک یروزی دوسش نداشته باشم اگه هم کوتاه بیام خودم میسوزم 😭😭.

نمیشه ۶ ساله دارم تخمل میکنم دیگه تازگیا نمیکشم دو س ماهیه عوض شدم و این داره منو میترسونع چون دارم ...

زن عشقش یکم کم باشه بهتره که .کمتر عذاب میکشه و فکر خودشه

ایشالله یروزی بگی عالی هستم

فدات شم 

سهم دلت حاجت روایی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بیدار شدم دیدم گوشیم نیست پاشدم ببینم کجاس بعد دیگه دیدم بیدار شدم یکمم به وقت نماز مونده بود دیگه رفتیم یه نمازیم خوندیم🥲😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بیدار شدم دیدم گوشیم نیست پاشدم ببینم کجاس بعد دیگه دیدم بیدار شدم یکمم به وقت نماز مونده بود دیگه ر ...

چند وقت نماز نخوندم چقد دلم تنگ شده قبول باشه 

من همیشه گوشیم تو تختم گم میشه 😀

زن عشقش یکم کم باشه بهتره که .کمتر عذاب میکشه و فکر خودشه

منم بد ۶ سال دیگع میگم بفکر خودم باشم ۶ اونجوری بذا ۱ سالم اینجوری ادامه بدم حداقل شرمنده خودم نباشم تو اینده بگم خواستم تباش کردم نشد خودمو‌سرزنش نکنم