2777
2789
چند وقت نماز نخوندم چقد دلم تنگ شده قبول باشه من همیشه گوشیم تو تختم گم میشه 😀

منم تازگیا شروع کردم مخصوصا نماز صب ان قد ادم ارامش داره بعدش اگه تونستی حتما امتحان کن❤️❤️❤️ قربونت قبول حق باشه❤️ 

😂😂😂😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تازگیا شروع کردم مخصوصا نماز صب ان قد ادم ارامش داره بعدش اگه تونستی حتما امتحان کن❤️❤️❤️ قربونت ...

بدنم همه داغون کمر و زانو ندارم دعا کن برام بهتر بشم یروزی بشه من دردام بره صبح ها پاشم نماز بخونم 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

نمی‌دونم ساعت ۵ تاحالا همینجور استرس دارم تو خواب تا حالا همش به چیزای چرت و گذشته فکر میکنم آروم ند ...

این جور مواقع افکارت متوقف کن انگار مثال شبکه تلویزیون عوض می‌کنی برو داستان چیزی بخون مغزتو سرگرم کن

بدنم همه داغون کمر و زانو ندارم دعا کن برام بهتر بشم یروزی بشه من دردام بره صبح ها پاشم نماز بخونم

بگردم الهی ان شا الله که زود تر خوب بشی عزیز دلم🥲❤️❤️❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

منم بیدارموباورش سخته که قرارالان خواهرم وبچه هاش بیان اینجا🤕

الان اخه ؟ چه وقت اومدن بود خوب🥲🥲🥲😭

نمی‌دونم واقعا داشتم دیونه میشدم گفتم بیام سایت سرم گرمشه😢

منم مثل تو هستم ولی با این روش یکم خودمو کنترل میکنم حداقل فکر و خیال ادمو روانی میکنه

مرسی عزیزم نماز میخونی برا منم دعا کن اسمم سارا هست

فدا❤️ 

حتما عزیزمم🥰🥰🥰🥰