2777
2789
عنوان

کی بیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 43 پست
چند وقت نماز نخوندم چقد دلم تنگ شده قبول باشه من همیشه گوشیم تو تختم گم میشه 😀

منم تازگیا شروع کردم مخصوصا نماز صب ان قد ادم ارامش داره بعدش اگه تونستی حتما امتحان کن❤️❤️❤️ قربونت قبول حق باشه❤️ 

😂😂😂😂😂

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم تازگیا شروع کردم مخصوصا نماز صب ان قد ادم ارامش داره بعدش اگه تونستی حتما امتحان کن❤️❤️❤️ قربونت ...

بدنم همه داغون کمر و زانو ندارم دعا کن برام بهتر بشم یروزی بشه من دردام بره صبح ها پاشم نماز بخونم 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

نمی‌دونم ساعت ۵ تاحالا همینجور استرس دارم تو خواب تا حالا همش به چیزای چرت و گذشته فکر میکنم آروم ند ...

این جور مواقع افکارت متوقف کن انگار مثال شبکه تلویزیون عوض می‌کنی برو داستان چیزی بخون مغزتو سرگرم کن

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

بدنم همه داغون کمر و زانو ندارم دعا کن برام بهتر بشم یروزی بشه من دردام بره صبح ها پاشم نماز بخونم

بگردم الهی ان شا الله که زود تر خوب بشی عزیز دلم🥲❤️❤️❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

منم بیدارموباورش سخته که قرارالان خواهرم وبچه هاش بیان اینجا🤕

خوبه صبر کردن هوا روشن شده 😀

منم بیدارموباورش سخته که قرارالان خواهرم وبچه هاش بیان اینجا🤕

الان اخه ؟ چه وقت اومدن بود خوب🥲🥲🥲😭

بگردم الهی ان شا الله که زود تر خوب بشی عزیز دلم🥲❤️❤️❤️

مرسی عزیزم نماز میخونی برا منم دعا کن اسمم سارا هست 

نمی‌دونم واقعا داشتم دیونه میشدم گفتم بیام سایت سرم گرمشه😢

منم مثل تو هستم ولی با این روش یکم خودمو کنترل میکنم حداقل فکر و خیال ادمو روانی میکنه

مرسی عزیزم نماز میخونی برا منم دعا کن اسمم سارا هست

فدا❤️ 

حتما عزیزمم🥰🥰🥰🥰