2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106429 بازدید | 933 پست

سلام خسته نباشيد من داستان دل ويكى مثل تو رو خوندم اين داستان رو هم نصفه خوندم به نظرم اين داستان مثل فيلماى ايرانى آبدوغ خيارى اومد چون پدر مادر انجيلا يهو لال شدن به نظرم مسخره اومد بهتره از نوينده هاى قويترى داستان بذاريد مثل مودب پور خيلى ممنون

سلام خسته نباشيد من داستان دل ويكى مثل تو رو خوندم اين داستان رو هم نصفه خوندم به نظرم اين داستان مث ...

سلام عزيزم ممنون كه وقت گذاشتين. خوندين راجع به اين نويسنده خانم گلكار ايشون دبير بودن ومثل اينكه دستى هم به قلم داشتن ايشونداستانهاشون واقعيه و و تو كانال خودشون ميذارن.  و ٥تا از اين داستانها چاپ شده و كتابش در حال فروشه من هم عضو كانال ايشون هستم و قلمشون رو دوست دارم براى همين تصميم گرفتم داستانها رو با اجازه خودشون كپى كنم و با دوستانى چون شما بخونيم وبأهم تبادل نظر داشته باشيم راجع به خانم مؤدب پور راستش نمى دونم ايشون كانال دارن يا نه اگه داشته باشن ميتونم كپى كنم اما اينكه بخوام از رو كتاب اينجا تايپ كنم برام خيلى سخت و زمان بره اگر شما كتاب خوبى از ايشون خونديد معرفى كنيد تا هم من و هم دوستان استفاده كنيم  راجع به داستان انجيلا هم خيليا تو كانالشون نظرات متفاوتى داشتن و خيليا هم جبهه گرفتن ايشون هم تصميم گرفتن اخر داستان رو خيلى خلاصه جمع كنن كه خودشون توضيح دادن اخر داستان و نظرات دوستان رو هم گذاشتن به هر حال خيلى ممنون از شما دوست خوبم كه وقت گذاشتين و تاپيك هاى داستان رو خوندين 🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين داستان مطمئنم واقعى نيست به گوششون برسونيد تو سال ٧٤-٧٥ گوشيه دوربين دار وجود نداشته كه 

نميدونم راستش كه حتمى راسته يادروغ انشالله كه راست باشه فقط كجاى داستان گوشيه دوربين دار بوده من جزييات رو يادم رفته چون دوهفته اى هست كه داستان رو تمام كردم ممنون ميشم بفرمايين عزيز دلم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
اينجا نوشته تازه موبايلى خريدم كه دوربين داشت اينا سال ٧٤ رفتن سر خونه زندگيشون

منم يادمه تازه سال ٧٩يا ٨٠بود كه گوشى دوربين دار اومده بود حالا شايد سالها دقيق نباشه نمى دونم چون به خانم گلكار اعتماد دارم كه داستان واقعيه حالا سال شايد همون سالها بوده از دقت شما ممنون دوست عزيزم 🌹🌹

من منتظر بودم آخرش با کاظم ازدواج کنه ولی نشد ، ولی از وقتی این داستانو خوندم افسردگی گرفتم خیلی روی زندگیم تاثیر گذاشت بازم از خانوم رم عزیز ممنون که زحمت کشیدن و داستان رو برامون گذاشتن .

من منتظر بودم آخرش با کاظم ازدواج کنه ولی نشد ، ولی از وقتی این داستانو خوندم افسردگی گرفتم خیلی روی ...

خواهش مى كنم عزيزم اما چرا افسرده  درسته داستان واقعى بود ولى بايد إز أين داستانها درس بگيريم و نكات مثبتش  تو زندگيمون پررنگ كنيم و نكات منفى داستان رو درس عبرت كنيم در آخرهم بخوانيم و لذت ببريم 🌹🌹😍😘

اين اولين داستان خانم گل كاره كه ميخونم اعصابم خرد ميشه اه ادم آنقدر بى زبون و دست و پا چلفتى

من قلبم درد گرفته اصلا نفسم درنمیاد انقد اعصابم خورد میشه ای خدا مخصوصا میدونم داستان نیست بدتر رو مخم میره😐

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
من قلبم درد گرفته اصلا نفسم درنمیاد انقد اعصابم خورد میشه ای خدا مخصوصا میدونم داستان نیست بدتر رو م ...

عزيزم اين حس و تمام خواننده هاى داستان انجيلا داشتن اره واقعا اينقدر اعصاب خرد كنه خانم گلكار براى همين تصميم گرفتن زود تمومش كنن

واقعآ که از تبریزیا بعیده والا اینطوری ما زیر ظلم نمیریم  خودشم یه خانواده فرهنگی و اصیل ما اص ...

اینا که واقعا تبریزی نیستن مکان ها و اسم های واقعی عوض شدن بعدم همه جور اومی همه جا هست

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

وایییییی خیلی تلخ بود.کاش بعدازدواج اولش باکاظم ازدواج میکردحداقل زندگی نرمالتری شایددرانتظارش بود.ولی بنظرم انجیلاچون زیبابودمرداروسریع جدب میکردومردافقط بخاطرزیباییش جدبش میشدن وبعدش ازش خسته میشدن .مرسی معصومه جون😘

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
وایییییی خیلی تلخ بود.کاش بعدازدواج اولش باکاظم ازدواج میکردحداقل زندگی نرمالتری شایددرانتظارش بود.و ...

خواهش میکنم عزیزم 😘😘❤️

درود بر خانم گلکار و رم عزیز

این دومین داستان از سری داستانهای خانم گلکار بود که من خوندم. 

نقاط قوت : تقدم و تاخر مطالب بسیار دقیق رعایت شده و این نیاز به دقت بالا داره. حتی در بسیاری از کتب علمی هم این مسئله رعایت نمیشه و باعث گیجی یا کج فهمی خواننده میشه

بالا و پایین های داستان و تاثیرش بر هیجان خواننده قابل تحسین بود

نقاط ضعف: بعضی مسائل داستان اصلا با عقل جور در نمیاد. و از شخصی با تجربه نویسنده بعیده که به این مسائل اصرار هم داشته باشند. برای مثال وقتی انجیلا و مهبد به دبی سفر کردن اقامت آنها در برج العرب... این هتل فقط برای اشخاص بنام مثل رئیس جمهور ها . سفیر ها. وزیر ها و... است و رزرو جا در آن فقط به مسائل مالی بستگی ندارد. من فکر میکنم شاید کلا در جهان چند نفر ایرانی باشند که بتوانند آنجا اقامت کنند. دو از آشنایی و سفر آنها به دبی چند روز بیشتر زمان نبرد. اینکه ویزا کسی به این سرعت بیاد اصلا از محالاته. نمیگم داستان دروغه اما فکر میکنم اینجا تعداد روزها و زمان ها رو با بی توجهی نوشتن. سوم عقد کردن انجیلا بدون آزمایش و تاییدیه بهداشت. به فرض که اون آقا توی تمام ارگانها آشنا داشته و همه رو میخریده. خود خانواده انجیلا نترسیدن این شخص بیماری  داشته باشه که سرایت کنه.‌ از صد سال پیش حرف نمیزنیم که از چند سال اخیره و با توجه به تحصیلکرده بودن خانواده انجیلا بعید میدونم اینقدر بی تجربه عمل کنن و از بیماری های ایدز و هپاتیت و سوزاک و... نترسن . 

فرض رو بر این میگیریم که انجیلا یه آدم بی اراده . ترسو و... شهاب که این همه اون سر دنیا تنها زندگی کرده که باید با تجربه باشه. چجوری بدون اینکه شغل مهبد رو بفهمه و بدون اینکه خانوادش رو ببینن رضایت به عقد دادن. طبق قانون کسی که  ماشین یا ملکی به نامش بشه باید حضور داشته باشه چون جرائمی مانند انتقال مال غیر . کلاهبرداری . زمین خواری . خیانت در امانت میتونه مصداق پیدا کنه و جز در موارد استثنا مانند پدر و فرزند یا قیمومت بدون حضور خریدار نمیشه مال غیر منقول یا خودرو را به نام زد. چجوری شهاب و خانواده انجیلا به این مسائل توجه نکردن که این شخص حتما یک کلاهبرداره که تونسته جعل کنه و... از طرفی خانواده انجیلا یک خانواده فرهنگی معرفی شدن در صورتی که برای ازدواج دخترشان هیچ تحقیقی نمیکردن. شاید طرف اصلا قاچاقچی انسان باشه و در عرض چند روز دختر میدادن. و انجیلا تو سن سی سالگی در عرض یک هفته دلش رو به شخصی که تا چند روز قبل نمیشناخت باخت . قصد جسارت و بیان اینکه داستان دروغه رو ندارم اما به این جزئیات توجهی نشده و من فکر میکنم نویسنده زیاد اصرار داره که انجیلا رو مظلوم نشون بده . اصلا برای من قابل قبول نیست که بدون علم به اینکه این ثروت حلال نیست انجیلا تن به ازدواج داده . چون از همه شواهد پر واضح میشد به یقین رسید که ثروتی که چنین ریخت و پاش میشه نمیتونه حلال باشه. از طرفی انجیلا سالها به بهانه ترس سراغ بچه تنی خودش نرفت در صورتی که خیلی جاها نشون داد جسارت خیلی کارا رو داره.میدونست همسر سابقش تعادل روحی نداره و ماندن دختر پیش اون شخص بیمار اثرات مخربتری نسبت به این داره که مادرش بیاد سراغش و...

برداشت من از شخصیت انجیلا این بود که یک شخص ضعیف که میخواد مسئولیت کارهاش و تصمیماتش رو گردن کس دیگه ای بندازه. چون اتتخاب همسر دوم و سومش کاملا با اراده خودش بوده اما نویسنده سعی در مظلوم و بی گناه نشون دادن شخصیت انجیلا داره. 

پیروز باشید  

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود
درود بر خانم گلکار و رم عزیز این دومین داستان از سری داستانهای خانم گلکار بود که من خوندم.  ن ...

ممنون عزیزم 

من حتما انتقاد و نظر شمارو به ایشون میگم اگر جوابی دادن حتما اینجا میگم به شما ❤️