بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدترین روز روزی که متوجه شدم شوهرم بایه زن شوهردارتوتلگرام چت کرده ودقیقأ حرفای عاشانه ای که به من میگفت به اون هرزه هم گفته بود،دنیاروسرم خراب شدتواوج اعتمادی که بهش داشتم خیانت کرد،یعنی توکل فامیل واسه چشم پاکی وسربه زیربودن تکه ولی متأسفانه همه تصوراتم نسبت بهش خراب شد،هشت ماه گذشته ومن هنوزتوفکرشم با اینکه قسم خوردیه چت ساده بوده وهمدیگه روندیدن،جالب اینجاس عذرخواهی هم نکردیه کتک مفصل هم خوردم که چراتوگوشیش فوضولی کردم😢
اووووووووه زیاااااااد دارم بخدا همشونم شوکهای بد ی بهم وارد کردن .....از فوت برادرم قبل از مراسم عقدش و ....تااااااااااااااا سرطان پدرم و .....این اخری که با کلی ذوق رفتم سنو و گفتن مشکوک به سندروم دان و کوفتم کردن و هیچی م نبود و .......بیخیال بدترین ها
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!