2777
2789
فقط ب همین دلخوشم ک خدا شاید جوابشون رو بده  هیچوقت فراموش نمیکنم چه گریه هایی کردم اونقدر ک ا ...

آخی عزیزم..یه روزی هم خودشون به بدترین شکل ممکن آبروشون میره..لیاقتت رو نداشتن گلم  

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره روزای خوب میان که به این روزا میخندی،منم نامزدیم نزدیک عروسیم بهم خورد اینقدر خورد شدم ت ...

مرسی گلم از حرفای قشنگت ممنونم ...فقط دلخوشم ک خدا قضاوت کنه وجواب بده بهشون ک ابروی منو جلو همه بردن ما شهرمون کوچیکه و این مساله همه جا پیچید و تمام شهر فهمیدن

روزی که یه چیز خیلی بد تو ماشین شوهرم پیدا کردم تمام بدنم میلرزید اینقد با شوهرم دعوا کردم وحشتناک ه ...

بازم الهههههی شکر که مال شوهرت نبوده..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
آخی عزیزم..یه روزی هم خودشون به بدترین شکل ممکن آبروشون میره..لیاقتت رو نداشتن گلم    

امیدوارم خدا قضاوت کنه 

جالبه من فوق لیسانس عمران بودم و پسرشون دیپلم ...زمانی ک مامانم توو خاستگاری گفتن من باید درسمو ادامه بدم و شرایطم اینه ،مادرشون گفتن تحصیلاتو همه دارن دیگه دخترتون نوبر ک نیس

بدترین پیامی که دریافت کردم از طرف دوست صمیمی ام که پانزده ساله با هم دوست بودیم بود نوشته بود شوهرم ...

خب پیاما رو بخونه چی میشه مگه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
امیدوارم خدا قضاوت کنه  جالبه من فوق لیسانس عمران بودم و پسرشون دیپلم ...زمانی ک مامانم توو خا ...

چقدر بی شخصیت!

من جای پسره بودم قید خانوادمو میزدم...

خدا بزرگه ...انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه عزیزم و خوشبخت بشی.

چقدر بی شخصیت! من جای پسره بودم قید خانوادمو میزدم... خدا بزرگه ...انشاالله یه بخت خوب نصیبت بشه ع ...

مرسی گلم ممنونم 

اتفاقا پسرشون رفته بود پیش پدرم گفته من قید خانوادمو میزنم و تنها بیام خاستگاری اما پدرم قبول نکردن 

خب پیاما رو بخونه چی میشه مگه

چیز بدی اصلا ننوشته بودیم

ولی شوهرش گفته حق نداری دیگه پیام بدی و زنگ بزنی

دک ماهی هست ازش بی خبرم

رفت کردستان

دلم براش تنگ شده. 

چیز بدی اصلا ننوشته بودیم ولی شوهرش گفته حق نداری دیگه پیام بدی و زنگ بزنی دک ماهی هست ازش بی خبرم ...

اونم اگه دلش برا شما تنگ بشه میتونه ی زنگ بزنه یا پیام بده شوهرش ک بیست وچهار ساعت چکش نمی کنه 

دیگه حرف گوش کنی از شوهر هم حدی داره وقتی حرف منطقی بزنه 

شما خودت  براش ناراحت نکن  عزیزم

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
چرا کتک ت زد الان رابطه تون چه طوره

چون توگوشیشونگاه کرده بودم،رابطمون افتضاحه ازاون موقع دستش هرزشده یکسره کتک میزنه ولی قبل ازاون رابطمون بدنبود،نمیدونم آینده زندگیمون چی میشه منتظرم یکم پسرم ازآب وگل دربیادشایدجدابشم