2777
2789
وای چه بد،،،،چوب خدا رو میخورن حتما

فقط ب همین دلخوشم ک خدا شاید جوابشون رو بده 

هیچوقت فراموش نمیکنم چه گریه هایی کردم اونقدر ک اشک چشمام خشک شد ...جلو دوست و فامیل و اشنا به فجیع ترین شکل ممکن تحقیر شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط ب همین دلخوشم ک خدا شاید جوابشون رو بده  هیچوقت فراموش نمیکنم چه گریه هایی کردم اونقدر ک ا ...

درکت میکنم دوستم 😩😩😩😩 خدا ازشون نگذره 

منم نامزدی م اینجور تموم شد بی فرهنگها حتی نیومدن رسمی تمومش کنن یا یه عذرخواهی یا حضورا بیان اصلا ....چقدرررررررر تحقیر شدم تو فامیل چه حاله بدیه اون حاااااال 😢

روزی که یه چیز خیلی بد تو ماشین شوهرم پیدا کردم تمام بدنم میلرزید اینقد با شوهرم دعوا کردم وحشتناک هر چی از تو دهنم در اومد بارش کردم بعد از دو روز فهمیدم شوهرم ماشینو به کسی قرض داده و اون احمق کودن کثافت کاریاشو تو ماشین جا گذاشته بو

خدا کمک ت کنه بچه هم داری

بله متأسفانه اون موقع چهارماهه بارداربودم،الان پسرم سه ماهشه،ومن ازاون روز یه روزخوش نداشتم دائم جنگ ودعوا دیگه نمیتونم بهش اعتمادکنم بهش خیلی گیرمیدم،شوهرمم بدترازمن اخلاقش کلأ عوض شده

درکت میکنم دوستم 😩😩😩😩 خدا ازشون نگذره  منم نامزدی م اینجور تموم شد بی فرهنگها حتی نیومدن ر ...

نه بابا اصلا نیومدن و تازه بهم تهمتای زشت زدن ک حتی نمیتونم عنوان کنم 

اما بدترش این ک مشابه همین اتفاق ۶ سال قبلم افتاد واسم و واقعا نمیدونم چرا این بلاها سر من اومد؟!

دليلش رو نفهميدين كه چرا نيومدن؟؟؟

مامانش از اول مخالف بود ..ما پنج سال باهم دوست بودیم و چون پسرش منو خیلی دوس داشت مامانش نمیتونست قبول کنه ...اگه بخوام تعریف کنم مطمعنم فک میکنن اغراق بوده یا دروغ میگم 

۱۹ مهر امسال  روزی ک بعد از کلی تلاش  و حتی ازمایش رفتن ،خانواده دوس پسرم روز عقد نیومدن ...

وای چرا؟؟؟؟؟دوست پسرت هیچکاری نکرد؟؟؟

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
فقط ب همین دلخوشم ک خدا شاید جوابشون رو بده  هیچوقت فراموش نمیکنم چه گریه هایی کردم اونقدر ک ا ...

اشکال نداره روزای خوب میان که به این روزا میخندی،منم نامزدیم نزدیک عروسیم بهم خورد اینقدر خورد شدم تا یک سال باید جواب فامیل و آشنا رو میدادم،،،ازدواج کردم و بچه دار شدم ولی خدا بدجور اونا رو زد بدجور،،،،،،الان میگم من چه دیوونه بودم که به خاطر یه آدم بی ارزش اینقدر گریه کردم

بدترین پیامی که دریافت کردم از طرف دوست صمیمی ام که پانزده ساله با هم دوست بودیم بود نوشته بود شوهرم تمام پیام ها را خونده که بهم می دادیم خداحافظ اون روز بدترین روزم بود دیگه با هم در ارتباط نیستیم سر هیچ و پوچ رابطه مون خراب شد