همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
فقط ب همین دلخوشم ک خدا شاید جوابشون رو بده هیچوقت فراموش نمیکنم چه گریه هایی کردم اونقدر ک ا ...
درکت میکنم دوستم 😩😩😩😩 خدا ازشون نگذره
منم نامزدی م اینجور تموم شد بی فرهنگها حتی نیومدن رسمی تمومش کنن یا یه عذرخواهی یا حضورا بیان اصلا ....چقدرررررررر تحقیر شدم تو فامیل چه حاله بدیه اون حاااااال 😢
روزی که یه چیز خیلی بد تو ماشین شوهرم پیدا کردم تمام بدنم میلرزید اینقد با شوهرم دعوا کردم وحشتناک هر چی از تو دهنم در اومد بارش کردم بعد از دو روز فهمیدم شوهرم ماشینو به کسی قرض داده و اون احمق کودن کثافت کاریاشو تو ماشین جا گذاشته بو
بله متأسفانه اون موقع چهارماهه بارداربودم،الان پسرم سه ماهشه،ومن ازاون روز یه روزخوش نداشتم دائم جنگ ودعوا دیگه نمیتونم بهش اعتمادکنم بهش خیلی گیرمیدم،شوهرمم بدترازمن اخلاقش کلأ عوض شده
مامانش از اول مخالف بود ..ما پنج سال باهم دوست بودیم و چون پسرش منو خیلی دوس داشت مامانش نمیتونست قبول کنه ...اگه بخوام تعریف کنم مطمعنم فک میکنن اغراق بوده یا دروغ میگم
فقط ب همین دلخوشم ک خدا شاید جوابشون رو بده هیچوقت فراموش نمیکنم چه گریه هایی کردم اونقدر ک ا ...
اشکال نداره روزای خوب میان که به این روزا میخندی،منم نامزدیم نزدیک عروسیم بهم خورد اینقدر خورد شدم تا یک سال باید جواب فامیل و آشنا رو میدادم،،،ازدواج کردم و بچه دار شدم ولی خدا بدجور اونا رو زد بدجور،،،،،،الان میگم من چه دیوونه بودم که به خاطر یه آدم بی ارزش اینقدر گریه کردم
بدترین پیامی که دریافت کردم از طرف دوست صمیمی ام که پانزده ساله با هم دوست بودیم بود نوشته بود شوهرم تمام پیام ها را خونده که بهم می دادیم خداحافظ اون روز بدترین روزم بود دیگه با هم در ارتباط نیستیم سر هیچ و پوچ رابطه مون خراب شد