2777
2789
عنوان

عشق سلربیتی

70 بازدید | 10 پست

شده تا بحال تو نوجوانی روی ی سلربیتی بد جور کراش بزنید دیوانه وار ، بعد الان بعد از یکی دو سال از دوباره اون حس برگرده ، از بستی حسم سنه خودم خندم میگیره😂😂😬

سال ۹۷  ۱۵ سالم بود روی گلزار🤢🤢🤢🤢

پشیمونم چی بود اخه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سریال gossip girl رو میدیدم عاشق کارکتر (دن) بودم الان بعد از چند سال یکی دیگه از سریالا اون بازیگر دارم میبینم انگار دوباره برگشتم به اون دوران با یه لبخند مسخره ای می‌شینم سریال و میبینم😂😂

✨Nora✨
من سریال gossip girl رو میدیدم عاشق کارکتر (دن) بودم الان بعد از چند سال یکی دیگه از سریالا اون بازی ...

منم رو بازیگرا کراش زیاد بودم ۱۰ یا میشدن الان حالم ازشون بهم میخوره قبل این کراش اصلیه ک ۴ سال طول کشید الان هم دوباره برگشته ب ذهنم ، روی امیر حسین آرمان کراش بودم فقط ۶ ماه😂🤣🤣 ولی این لعنتی آخری ۴سال بود الان دوباره برگشته 😂😬💔

منم رو بازیگرا کراش زیاد بودم ۱۰ یا میشدن الان حالم ازشون بهم میخوره قبل این کراش اصلیه ک ۴ سال طول ...

چه اشکالی داره من ازدواج کردم اما هنوز روی یه سری سلبریتی کراشم😂😂

✨Nora✨