من قبلا مشابه این تاپیک رو زدم ولی بازم احتیاج به راهنمایی ومشورت دارم من دارم طلاق میگیرم ۲۶سالمه ی پسربچه یک ساله هم دارم مادرم فوت کرده بابام و داداشم باهم زندگی میکنن داداشمم میخوادزن بگیره نهایت یک سال دیگه تواین خونه است ودرنهایت بابام تنهامیمونه من میگم طبقه پایین خونه اشو مستاجرخالی کنه من بشینم طبقه پایین کرایه اشو بدم چون تنهادرامدبابام از خونه است بایدکرایه اشو بدم ولی خواهر برادرم به من میگن نمیخوادجدازندگی کنی الکی هم کرایه بدی بیا پیش بابا اونم تنها توام تنهایی بای بچه کوچیک شما بودید چیکارمیکردید ؟ بابامم یکم ادم بی حوصله ای است
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اگه منبع درآمد داری طبقه پایین بشین جای دیگه نرو ولی اگه منبع درآمدن کمه با پدرت زندگی کن اینجوری بهتره ولی اگه خودم بودم با پدرومادرم زندگی میکردم حتی اگه درآمد هم دلشتم