2777
2789
عنوان

میخوام از دست شوهرم خودکشی کنم

1891 بازدید | 51 پست

خستممم از دستش کلافم کرده وقتی میخوایم بریم یه عروسی میگه اصلا نرو ارایشگاه حتی اگه کلی پ ش م داشته باشم یا ابروهام اومده باشن میگه با همون لباسایی که داری بیا جالب اینجاست فقط واسه عروسی و مراس ها اینطوره مثلا میگم لباس بخر برام میگه بزار این عروسی بگذره بعدش میخرم برات 😭😭 توی مراسم داداشش نذاشت من بیام میگفت بیای همونجا خودتو خسته کنی؟بیای زنا راجبت غیبتت کن ابروم رفت همه از چشم من دیدن هی میگفتن چرا نیومده شاید مشکلی داشته باهاشون چقد بی عرضه بوده و کلی حرف دیگه ولی من حتی اماده هم کردم نبردم الانم عروسی داریم میگم باید برم ابروهامو بگیرم میگه مشکلی ندارن همینطوری باید بیای من خیلی لاغر شدم لباسام همه گشاد شدن و سایزم نیستن میگه یا با همینا میای یا نه بمون خونه استراحت کن بعد از این عروسی که تموم میگیرم برات از گریه کردنم خوشحال میشه . بیرون تنهایی نمیزاره برم . سرکار نمیزاره . ارایش نمیزاره بکنم و کلی موردای دیگه الان چیکار کنم بااین مرد چرا خوشش میاد منو جلو بقیه کوچیک کنه ولی خودشو خوب جلوه بده بهش گفتم خودکشی میکنم از دستت زندگیو داری ازم میگیری توی اوج جوونی شدم مثل یه زن ۵۰ ساله اینقد داغونم کردی هر شب کارم گریس دیگه خستم از دستشششششششش😭😭 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب غلط کرده 

چرا گریه کنی؟؟؟

به پدر مادرش بگو 

بهش بگو به همه میگم چه شخصیتی داری پدرو مادرتم درجریان بزار اما قهر نکن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

از اول چطور بود مثلا فردای شب عروسی گفت نری بیرون؟ در رو قفل کرد روت؟ فکر کنم از اول نشستی تو خونه که الان فکر کرده خونه زندانی کردنت ممکنه باید جاهای مختلف میرفتی کلاس و ...

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

خب غلط کرده چرا گریه کنی؟؟؟به پدر مادرش بگو بهش بگو به همه میگم چه شخصیتی داری پدرو مادرتم درجریان ب ...

واسش مهم نیست حرف کسیو نمیخره هیچکسم جرعت نداره از خانوادش باهاش حرف بزنن

عزیز خودتو اذیت نکن بگیر طلاق بگیر برا خودت یخ خونه بگیر به خودت برس شوهرتو ول کن چرا باید به خودت آسیب بزنی برو زندگیتو بکن منم میخواستم خودکشی کنم ولی هیچی فایده نداره