2777
2789
عنوان

میخوام از دست شوهرم خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم مثلا میگه تنها بیرون نرو ولی عروسی چیزی باشه ارایشگاه و اینا رو کار نداره

آخه اصنننننن ربطی ب اون نداره ک من میخام برم ابروهامو وردارم یا صورتمو اصلاح کنم

منم بخام ارایش نکنم یا صورتم مو داشته باشه چ فرقی باشوهرم دارم دیگه؟؟

اتفاقن تو خانوادشون زیاد ارایش و ایناعم نمیکنن منم همیشه خدا با ارایش جلوشون ظاهر میشم..... تو خودت عادتش دادی

ی کاری کن واسش درس عبرت بشه جرات نکنه از گیرای الکی و بیخود و بی‌مورد بدههه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
۲۰ نه ندارم

یااااخدا توروخدا نزار بچه داراینا بشی ها تو اولین فرصت هم طلاق بگیر من اگه الان بچه نداشتم صدبارطلاق گرفته بودم مگه تو چ سنی داری ازالان اونجوری میکنع الان طلاق گرفتن تو بعد با یه بچه طلاق گرفتن بهتره شوهرت ادم نیس میخواد تورو ادم حساب نکنه همش خرابت کنه پیش این و اون گوه خورده توام طلاقتوبگیرلطفاا

عزیزم باور کن با خودکشی هیچی درست نمیشه ک هیچ بدتر و داغون ترم‌میشه...امیدوارم مشکلاتت حل بشه

مسکلاتم حل نمیشن من مطمئنم اخر با دست خودم باید خودمو خلاص کنم  ولی هیچکدومو نمیبخشم ‌

بعضی مردا همینجوری هستن به جای گریه باهاش خوب صحبت کن ببین دردش چیه که اینجوری میکنه یا به خوانوادش بگو یکم پسرشونو نصیحت کنن شاید درست بشه ولی بنظرم مشکلتونو خودت بتونی حل کنی خیلی خوبه 

مسکلاتم حل نمیشن من مطمئنم اخر با دست خودم باید خودمو خلاص کنم ولی هیچکدومو نمیبخشم ‌

بدترین و اشتباه ترین راهه...میتونی عذاب ابدی که هر سالش برابر با ۵۰ هزار سال دنیویه رو‌تحمل کنی.؟ ب خدا ک نميتونی. این دنیا گذره بلاخره تموم‌میشه ولی اونجا ابدیه...هیچ راه نجاتو فرار و بخششی هم‌نیست

۳۰ سال و ۱ سال نیم

حس میکنم بخاطر اختلاف سنی زیادتونه ک حرف همو نمیخونید

ولی اینجوری ک تعریف کردی بنظرم ۱۰۰ درصد حق باتوعه و شوهرت انگار از غار بیرون اومده!!!! 

من چند روز پیش عروسی بچه دخترعموی بابام بود رفتم ارایشگاه هم اصلاح صورت و ابرو هم میکاپ صورت انجام دادم حالا شوهرم بیاد بگه نه ابروهاتو ورندار؟؟؟؟؟

خاهش میکنم جانه هرکی دوست داری نزار این مرد روانیت کنه با این افکار تباهش

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

جنگ اول به از صلح آخر اگر خانواده حامی داری بترسونش اگر خانواده پشتت نیستن حالا فعلا به خانواده خودش بگو 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...