نصف کارها رو از اول همیشه همسرم انجام میده بعد زایمان هم همینطوری بود حتی شیر دادن به بچه هم نوبتی بود چون شیر خشک میخورد 😁
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بله خودم انجام دادم البته تا ده روز خواهرم بهم سر میزد کارای موندم و انجام میداد فقط سعی کن نذاری بخیه هات باز شه که مصیبت میشه الان من گرفتار شدم یک ساله زایمان کردم و تا الان درگیر عوارضش هستم
من بله ...بچه ی سومم که به دنیا اومد تا ۱۰ روز خونه ی مادر شوهرم بودم دوتا هم بچه مدرسه ای داشتم اونا رو خودم آماده میکردم و میفرستادم مدرسه فقط ناهار و شام نمیپختم بعدش هم که اومدم خونه ی خودم برنامه ریزی میکردم و خونم همیشه برق میزد...به درس بچه هام میرسیدم بدون هیچ کمکی
خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...
نمیدونم عفونت شدید گرفتم روز بیستم رفتم دکتر گفت همه بخیه هات باز شده باید ترمیم شه منم ترسیدم و انجام ندادم الان پشیمانم افتادگی رحم پیدا کردم همش ترشح دارم دیگه خسته شدم تو مواظب خودت باش این بلا سرت نیاد