2777
2789
عنوان

بعد زایمان ب کارای خونه میرسیدین

259 بازدید | 19 پست

غذاپختن نظافت ؟!!!

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

نصف کارها رو از اول همیشه همسرم انجام میده بعد زایمان هم همینطوری بود حتی شیر دادن به بچه هم نوبتی بود چون شیر خشک می‌خورد 😁

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی اذیتم بچه رفلاکسی کلی کارای خونه تنهایی اشپزی ب کارام نمیرسم اصلا

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بله خودم انجام دادم البته تا ده روز خواهرم بهم سر میزد کارای موندم و انجام میداد فقط سعی کن نذاری بخیه هات باز شه که مصیبت میشه الان من گرفتار شدم یک ساله زایمان کردم و تا الان درگیر عوارضش هستم

هفت ساله نتونستم کارامو یکبار هم درست انجام بدم. دقیقا از وقتی بچم بدنیا اومده

چقدر سخت بعد برای من خیلی جالبه اونایی ک بعد زایمان ب هممممه کاری میرسن چرا من نمیتونم تمام تلاشمو میکنم بازم نمیشه

من بله ...بچه ی سومم که به دنیا اومد تا ۱۰ روز خونه ی مادر شوهرم بودم دوتا هم بچه مدرسه ای داشتم اونا رو خودم آماده میکردم و می‌فرستادم مدرسه فقط ناهار و شام نمیپختم بعدش هم که اومدم خونه ی خودم برنامه ریزی میکردم و خونم همیشه برق میزد...به درس بچه هام می‌رسیدم بدون هیچ کمکی

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  
بله خودم انجام دادم البته تا ده روز خواهرم بهم سر میزد کارای موندم و انجام میداد فقط سعی کن نذاری بخ ...

بخیه کی باز شد ؟ چند وقت بعد زایمان ؟! 

بخیه کی باز شد ؟ چند وقت بعد زایمان ؟!

نمیدونم عفونت شدید گرفتم روز بیستم رفتم دکتر گفت همه بخیه هات باز شده باید ترمیم شه منم ترسیدم و انجام ندادم الان پشیمانم افتادگی رحم پیدا کردم همش ترشح دارم دیگه خسته شدم تو مواظب خودت باش این بلا سرت نیاد