2777
2789
عنوان

چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 132 پست
زنه این کارو کرد وقتی دیدمن هنوز سرزندگیمم برگشت بهم گفت خاک برسرت که انقدر بی غیرتی هنوز داری با ای ...

همسایه چرا از ۷ماهه قبل چیزی نگفته تا زمان ب هم خوردن رابطه شوهراتون؟خیلیا هستن از بچه و ابرو و همه چی مایه میزارن واسه سوزوندن بقیه و بهم زدن رابطشون 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
زنه این کارو کرد وقتی دیدمن هنوز سرزندگیمم برگشت بهم گفت خاک برسرت که انقدر بی غیرتی هنوز داری با ای ...

ای وای 

آخه نمیشه رو جساب یه حرف همسایه هم آدم زندگیشو خراب کنه،خودت به شوهرت شک داری تو این موارد؟شکایت کرد همسایه دادگاه واسه همین موضوع بودش؟

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه چرا از ۷ماهه قبل چیزی نگفته تا زمان ب هم خوردن رابطه شوهراتون؟خیلیا هستن از بچه و ابرو و همه ...

همسایه های دیگه بهش گفتن اره چرا همون موقع نگفتی الان بعد۷ ماه میگی پرید به همه اومد سمت من که منو کتک بزنه

زنی که خودش با پای خودش میرفته برای شوهرش زن صیغه میکرده این حرفو راجب شوهرم زد این چندسال فکرمیکردم ...

اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم که شاید اون همسایه ،در تلافیه حرفی که شوهرت پیش همکارش راجب دزد بودن اون طرف زده ، اونم برای تلافی این تهمتو به شوهرت زده که زندگیشو از ریشه بزنه ....اما اینجوری پای ابروی دختر خودشونم وسط اومده ...با کاری که زنش واسه شوهرش میکرده نطرم عوض شد همه مثل هم نیستن

زنی که خودش با پای خودش میرفته برای شوهرش زن صیغه میکرده این حرفو راجب شوهرم زد این چندسال فکرمیکردم ...

شاید منطور شوهرت این بوده با وجود تهمت به این بزرگی باز زنم منو به شایعاتو تهمت مردم نفروخت

من خونه به اسم خودمه . زمین هم هست که میتونم بفروشم بزارم بانک سودشو بگیرم خرج زندگی خودمو بچه هام د ...

درست یا غلط اون روز توی دادگاه پشت شوهرت درآمدی الان هم فکرتو داغون نکن زندگیت بکن.اون زنه هم اگر حرفی زده از حرص و طمع و خشم بوده بسپارش به خدا

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
دادگاه هم رفتین کی شکایت کرده بود ازش؟

شوهرامون باهم دعواکردن کتک وکتک کاری مرده همش به شوهرم میگفت تورفتی به فلانی گفتی من دزدم شوهرم اول رفت شکایت کرد . ولی باوجودیکه شوهرمن وکیل گرفت جلسه اول دادگاه گفت تبرئه اعتراض زدن و جلسه بعد شوهرم محکوم کردن شلاق تعزیری . به شوهرم گفتم چرا محکوم شدی گفت کلی آشنا تودادگستری داشتن ت‌نستن این کاروکنن. قبلش ماهرجا پیش هروکیلی رفتیم گفتن باهمچین حرفی نمیتونن چیزی رو ثابت کنن ولی اخراینطورشد