2777
2789
عنوان

چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 132 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خودم چیزی ندیدم ولی همون همسایه گفت شوهرت زن میاره توخونت

یه چیز کلی بگم

با ناراحتی و غصه واقعا مساله ای حل نمیشه باید کاری انجام بدی که مشکلت رو برطرف کنه

اول با دخترت صحبت کن و یادش بده از نظر جنسی بتونه از خودش مراقبت کنه  و اینو بهش یاداور باش که اگر مساله ای پیش بیاد اون مقصر نیست و باید به بزرگترا بگه و خودتم سعی کن مراقب باشی اینجا فقط میگم مراقب چون واقعا از ته دل همسرت که باخبر که نیستی (اینم بگم خیلی کم پیش میاد مردی که مشکل اعتیاد و ... نداشته باشه با دخترش اینکارو بکنه)

مورد دیگه تا چیزی رو با چشم خودت ندیدی باور نکن

و اینکه نذار افکار منفی توی ذهنت دائما این مسائل رو یاداور بشن این افکار وجودشون غلطه یعنی باعث یشه روزبروز حالت بدتر بشه و ناخوداگاه توی زندگیت هم تاثیر داره

و اخر اینکه از چیزی نترس ترس برای چیزی باعث میشه دقیقا برات اتفاق بیفته امیدت بخدا باشه

دیدم کسایی رو که بعد از یه دعوا یا یه دادگاه برگشتن و درست زندگی کردن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بله همون موقع گفت من رفتم شکایت کردم ازش ولی اومد توداکاه همرو انکارکرد گفت نه من همچین حرفی نزدم

از این آدمای سمی دور باش میخواد زندگیتو از ریشه بزنه 

مخصوصا وقتی میبینه تو توی فکر رفتی بخاطر حرفاش به این نتیجه میرسه که تونسته به مقصودش نزدیک بشه

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
چیزایی هم که تواکسپلورش هست یعنی نگاه کرده؟

حالا زیاد نمیشه به اکسپلور اکتفا کرد ولی اگه بتونی به حافظه سرچ هاش چه تو گوگل چه یوتیوپ و سایت های دیگه دسترسی پیدا کنی ، میشه تا حدودی خیال خودتو راحت کنی 

1404/04/04       بساز آنچه را که می خواهی🧚‍♀️