2777
2789
عنوان

چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 132 پست
همسایه های دیگه بهش گفتن اره چرا همون موقع نگفتی الان بعد۷ ماه میگی پرید به همه اومد سمت من که منو ک ...

اگه همچین اتفاقی افتاده بود منطقیش اینه که همون موقع باید میرفتن شکایت میکردن

زودتر از اون ساختمون بیا بیرون همسایگی با این آدما سلامت روحو روانتو ازت میگیره زندگیتم همینطور ،دور شو ازشون جوری که ادرستم پیدا نکنن 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم که شاید اون همسایه ،در تلافیه حرفی که شوهرت پیش همکارش راجب دزد بودن ...

مرده خودش به شوهرم گفته بوده زنم میبردم برام زن صیغه میکنه من باورنمیکردم این حرفو تا وقتیکه این حرفو راجب شوهرم زدن شوهرم به زنه کفت من انقدر کثیف نیستم مثل شماها مثل توکه خودت میری براشوهرت زن صیغه میکنی یهو زنه گفت دوست دارم حلاله . حتی شوهرم میدونست زنه قبلا بایکی از رفیقای شوهرمن رابطه داشته یعنی قبل ازدواجش شوهرم گفت یه باراومده توراه پله ها وهمون رفیقشو دیده . شوهرم به زنه گفت فلانی به خاطرتواینجابود . الان اون پسره مرده. بعدزنه خیلی راحت گفت فلانی روکه خدابیامرزدش

دوست عزیز من نمیفهمم چندین سال پیش اتفاقی افتاده و همسرتونم اینطور که معلومه مجازاتم شده یعنی از نظر شرعی هم که فکر کنی مجازاتشو کشیده

الان ناراحتی شما چه دردی رو دوا میکنه؟

همیشه میگن به یه نفر که شب گناه کرده فردا به چشم گناه کار نگاه نکنید شاید توبه کرده و شما خبر ندارید

اگر واقعا همسرتون غیر از همین یه مورد مساله ای نداشتن به نظرم فقط دارید خودتون رو عذاب میدید

بالاخره هر کسی اشتباه میتونه بکنه مهم اینه در حال حاضر دست از این کار برداشته و پدر و همسر خوبیم هست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
نه همون ۴ سال پیش گفت اینا همش مثل یه فیلم جلو چشمامه

منم از دیشب نخوابیدم از ناراحتی ، مثل خودتم این حرفا و ناراحتیای چند ساله بعضی شبا هجون میاره تو ذهنم نمیزاره آرامش داشته باشم و راحت بخوابم ، این فکرو خیالا میشن نشخوار فکری 

همه ی این حرفا رو از ذهنت پاک کن انگار که اتفاق نیوفتاده

به نظرم تا وقتی خودت ندیدی باور نکن با یه حرف میخوای زندگیت رو خراب کنی شوهرت گفته دم مامانت گرم که تو دادگاه هم پشتم بود این به این معنی نمیشه که کاری رو تایید کرده باشه 

دوست عزیز من نمیفهمم چندین سال پیش اتفاقی افتاده و همسرتونم اینطور که معلومه مجازاتم شده یعنی از نظر ...

اصلا نمیتونم هضم کنم شوهرم همچین کاری کرده باشه روانی شدم من خودم یه دختر ۱۲ ساله دارم انقدر فکرم درمورد شوهرم خراب شده که شبا باتر س ازخواب میپرم ففط به دخترم نگاه میکنم میترسم شوهرم بره بهش دست بزنه یاحتی بعضی شبا خواب میبینم شوهرم داره به دخترم دست درازی میکنه من دارم توزندگی با این فکرا عذاب جهنمو میکشم هیچکس درک نمیکنه چی میگم وقتی باید بچتو درمورد خطرات بیرون اگاه کنی ولی توخطرو توخونه خودت حس کنی ترس اینو داشته باشی شوهرت به دخترت دست بزنه خیلی سخته خیلی

منم از دیشب نخوابیدم از ناراحتی ، مثل خودتم این حرفا و ناراحتیای چند ساله بعضی شبا هجون میاره تو ذهن ...

این اواخردیگه کتر فکرم میرفت سمت این حرفا واون اتفاقا ولی ازدیشب که دوباره تومستی شوهرم اوتطور گفت دوباره همه چیزاومد جلو چشمش . یه چیزبگم درمورد شکایتشون

این اواخردیگه کتر فکرم میرفت سمت این حرفا واون اتفاقا ولی ازدیشب که دوباره تومستی شوهرم اوتطور گفت د ...

درک میکنم آره 

خدا خودش از همه چی اگاه هس . تو نباید به کاری که بهش شک داری حتی به روش بیاری باعث میشه خوار و ذلیل بشه که بهش بی اعتنادی عزت نفسش رو میکشی 

خود خدا هم دوس نداره ابروی بنده اش رو ببری

اصلا نمیتونم هضم کنم شوهرم همچین کاری کرده باشه روانی شدم من خودم یه دختر ۱۲ ساله دارم انقدر فکرم در ...

غیر از اون مورد مگر مورد دیگه ای داشتید و دیدید از همسرتون؟

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
این اواخردیگه کتر فکرم میرفت سمت این حرفا واون اتفاقا ولی ازدیشب که دوباره تومستی شوهرم اوتطور گفت د ...

بگو عزیزم