2789
عنوان

چقدر سخته

4070 بازدید | 132 پست

شوهرت یه سری کثافتکاریهایی کرده باشه خبرداشته باشی از کاراش ولی چون دوسش داری

چون برای بچه هات بابای خوبیه

چون بچه هات عاشقشن 

چون هیچجوره کم نمیزاره

چون خانواده خودت مشکلات خودشونودارن وتوبا۲ تابچه نمیتونی بری بیشتر باعث رنجشون بشی

چون اگه جدابشی حتی نمیتونی نون خالی تهیه کنی 

مجبور باشی هرثانیه کثافت کاریشو جلوچشمت بیاری و بریزی توخودت و دم نزنی وباهاش بمونی

واقعا راست گفتن بی خبری خوش خبری

کاش ازکاراش خبرنداشتم اونوقت همه چیزفرق میکرد😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ها هستن پر از کثافت هستن و اینکه پدر خوبی نیستن. اینکه طلبکار هم همستن. اینکه رفاهیات هم ایجاد نمی کنن.

پس ما چی بگیم؟ برای یه لقمه نون هر روز باید 12 ساعت کار کنیم!!!!!!!!!!!!!!! با دو تا بچه کوچیک . مستاجر. 

خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی سخته. و خوب درکت می کنم

مگه چه کاری میکنه؟

یکبارکرده تموم شد رفت  چی بگم که حاضربودم خیانت ازش دیده بودم ولی همچین چیزیو هیچوقت نمیفهمیدم . دردی تودلمه که به هیییچ کس نمیتونم بگم فقط باید بریزم توخودم همه میگن ت‌چرا اینطور شدی چرا انقدر شکسته شدی نمیدونن من چی کشیدم چی ازشوهرم فهمیدم 

یکبارکرده تموم شد رفت چی بگم که حاضربودم خیانت ازش دیده بودم ولی همچین چیزیو هیچوقت نمیفهمیدم . درد ...

بدترازخیانت چیه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

عزیزم من هم بخاطر آشغال بازیهایش جدا شدم ولی اگه شرایط مالی خوبی داشت و مسئولیت پذیر بود حقیقتا جدا نمی‌شدم هر غلطی که میخواست بکنه من هم میموندم سر زندگیم ولی باز شما ببین چه جوری آروم میشی خودتو آروم کن

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

به نظرم بچه هات برات مهم باشن به خدا نصف بیشتر مردا حتی بد قیافه هاشون اینکاره ان برا خودت پس اندز کن وبه خودت خیلی برس سعی کن ی داف واقعی باشی اگه کسی فهمید بگن خاک تو سر این مرد زنش عین فرشته است میره کثافت کاری

خیلی ها هستن پر از کثافت هستن و اینکه پدر خوبی نیستن. اینکه طلبکار هم همستن. اینکه رفاهیات هم ایجاد ...

شوهرم اینطوریش انقدر خوبه که حتی خانواده خودم خواهرام بهم حسرت میخورن همه فکرمیکنن خیلی خوشمه. پیش دیگران ازخانومی کمتربهم نمیگه . خونه به اسمم زده . زمین زده ماشین صفر برام گرفته ولی خبرازتودلم ندارن نمیدونن من چی کشیدم تواین زندگی دردی که من کشیدم هیییییچ کس نکشیده ببین چی هست که حاضربودم خیانتی بهم میکرد باچشمای خودم میدیدم ولی همچین چیزی درموردش نمیشنیدم