2777
2789
عنوان

چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 132 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر بده که آدم ها باعث ناراحتی هم بشن حالا چی بوده مهم نیست

بله  دقیقا و چقدر بده که تو هر نظری دخالت و فوضولی کنن و خودشون رو عقل کل بدونن

آقایون محترم درخواست ندید خسته شدیم از درخواستهاتون😏🙄

شوهرم اینطوریش انقدر خوبه که حتی خانواده خودم خواهرام بهم حسرت میخورن همه فکرمیکنن خیلی خوشمه. پیش د ...

وا

شنیدی

شاید یکی دروغ گفته

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

چرا پولاش بده افراد دیگه مثل خانوادش

بده اگه داره وبذای زنشم خرج میکنه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

من کنجکاو شدم چی دیدی ازش خب بگووو 

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
عزیزم من هم بخاطر آشغال بازیهایش جدا شدم ولی اگه شرایط مالی خوبی داشت و مسئولیت پذیر بود حقیقتا جدا ...

من خونه به اسم خودمه . زمین هم هست که میتونم بفروشم بزارم بانک سودشو بگیرم خرج زندگی خودمو بچه هام دربیاد ولی بدبختی خودم نمیتونم زندگیمو بدون اون تصورکنم حتی نمیتونم به طلاق فکرکنم نمیخوام دشمن شادبشم بچه هامم خیلی دوسش دارن کاش رفتارش بدبود طوری بود که بچه هامم نمیخواستنش اونوقت تصمیم گیری راحتتر بود شوهرم مثل یه رفیقه برام . فقط یه اتفاق که چندسال پیش افتاده ونمیدونم واقعا چه فکری کرد چی باعث اون کارش شد اینجوری زندگیموسیاه کرد