2777
2789
عنوان

چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 132 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید اگر واقعا هم همچین کاری کرده چ ربطی ب دورازجون نجس بودن شما داره😐بعدم هزاران دلیل وجود داره بی گناهیش ثابت بشه و اگر هم نشد یکبار بوده از روی بی عقلی و شهوت دیگه گذشته و تمام 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
گفتم والان مطمئنم شماهم فکرمیکنین من چقدر نجسم که باهمچین مردی موندم

کی این حرفو شنیدی از همسایه؟ 

نه شما چرا نجس باشی دور از جونت 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
از کجا معلوم اون همسایه راست میگه؟یا حتی اون بچه؟تو با ی حرف باور کردی؟

چندسال خودمو اروم میکردم که نه چون شوهرهمسایمون باشوهرم همکارهم بودن یه نفررفته به مرده گفته که شوهرمن گفته فلانی دزده یعنی بابای اون بچه . بعدش همچین حرفی زدن که ۷ ماه پیشش شوهرمن دست توشلواردخترشون کرده . تواین چندسال یه شک بود که همش میگفتم نه شوهرمن انقدر کثیف نیست ولی دیشب شوهرم مست بود به دخترم گفت دمش گرم مامانت که حتی تو دادگاه هم پشتم بود

گفتم والان مطمئنم شماهم فکرمیکنین من چقدر نجسم که باهمچین مردی موندم

کوجا گفتی

دنیا آنقدر طولانی نیست که وقتتو برای هر کسی خرج کنی ....برای خودت باید ارزش قائل باشی تا دیگران برات ارزش قائل بشن ....

زنه این کارو کرد وقتی دیدمن هنوز سرزندگیمم برگشت بهم گفت خاک برسرت که انقدر بی غیرتی هنوز داری با ای ...

چرا اینکارو کرده واقعا که ...

دنیا آنقدر طولانی نیست که وقتتو برای هر کسی خرج کنی ....برای خودت باید ارزش قائل باشی تا دیگران برات ارزش قائل بشن ....

مطمئنی همسایه قصد خراب کردن شوهرتو زندگیتو نداره؟

زنی که خودش با پای خودش میرفته برای شوهرش زن صیغه میکرده این حرفو راجب شوهرم زد این چندسال فکرمیکردم تهمته وشک داشتم ولی چرا دیشب شوهرم به دخترم گفت دمش گرم مامانت که حتی تودادگاه هم پشتم بود

زنه این کارو کرد وقتی دیدمن هنوز سرزندگیمم برگشت بهم گفت خاک برسرت که انقدر بی غیرتی هنوز داری با ای ...

وااای عزیزم قشنگگگگ معلومه که هدف اینا چیه ،اینا از رو دشمنی فقططط میخوان زندگیتونو خراب کنن

اصلا به حرفشون اهمیت نده ،به نظر من از این به بعد به لج اونام که شده بیشتر به شوهرت اهمیت بده تا چشمشون در بیاد